Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Ungaria trimite medicamente și echipamente medicale pentru spitalele din Satu Mare

Ungaria ne trimite din nou ajutor, de data aceasta sub formă de echipamente medicale și medicamente.

Astfel, la spitalul din Carei vor sosi două ventilatoare, iar la cel din Satu Mare trei, respectiv măști și medicamente. Predarea donație va avea loc pe 29 octombrie, la ora 12.00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Reamintim că în aprilie 2020, Guvernul Ungariei a donat județului Satu Mare o cantitate mare de echipamente medicale de protecție.

16 comentarii

  1. JONY 😉😉😉😉😉😉 Răspunde

    … unde sunt dragii mei comentatori cu comentariile habarniste, gen: m#ie ungurii, bozgorii imputiti, mars hungurii din tara etc.?
    Macar taceti din gura, pt. ca vecinii ne ajuta acolo unde stiu si pot, nu ca voi, care comantatii de habar n-aveti ce

  2. bozgor Răspunde

    iara v-il salveaza curul bozgorii

  3. Unu Răspunde

    Sa ne trimită și doctori!

  4. Bucuresti Răspunde

    Ce spune marele destept H&R ?

    • H&R Răspunde

      Că s-a trezit și Bucureștiul după 2 ani de somn dulce, că trebuie tratament cu medicamente până ce cazul este ușor, nu numai bagi acul de seringă cu vaccin ca în niște găini de la ferma unui dobitoc de parlamentar.
      Și asta ar trebui predat și în universitățile de medicină din RO.

      • Linkin Park Răspunde

        Si ce faci cu oamenii infectati care nu raspund la tratament???
        Vaccinul este cel mai simplu ,ieftin si eficient ,deocamdata .

        • @Linkin Park Răspunde

          Linkin Park, se predă peste tot la medicină rar văd că se uită că prevenția este mama medicinii. Adică trebuie evitat să inunzi spitalele cu bolnavi. Aici intră în tratamentul. Noi facem pe smurdul viteaz peste tot și se vede rezultatul. Ca să nu spun că în acești doi ani screeningurile pentru boli cronice s-au prăbușit și când totuși găsești unul nou să-l bagi la tratament de multe ori e prea târziu. Scăderea în cifre este de până la 40% plus că multe medicamente multă vreme nici nu se găseau. Este ceva de neconceput și de fapt nepermisibil. Asta este mâna importstorilor și producătorilor de medicamente. Medicina se referă la toate bolile omului, medicii nu depun jurământ anticovid doar.

        • H&R Răspunde

          @Linkin Park, zici tu ca nu raspunde la tratament in faza de inceput, si raspunde la vaccin? Mare glumet mai esti.

          • ...

            @H&R, tu ce nu pricepi încă? Noi trebuie să fim în pandemie. Așa s-a decis. Altfel nu-mi explic de ce s-a lăsat în dorul lelii toate pe timp de vară, fiecare a făcut ce a vrut, toată lumea tranzita de zori granița cam fără control sanitar iar autoritățile nu s-au pregătit deloc. Chiar au desființat 1600 paturi ATI!!! De fapt și pentru asta noi suntem de vină. Pentru că noi i-am votat. În paranteză am mari dubii că aceste vaccinări la chiuvetă inventate la noi în bantustan nu se știau. Asta și neverificarea sau lăsarea oamenilor să intre fără carantină contra cost. Iar băieții cu ochi albaștri culegeau în continuare liniștit date luni de zile că doar nu e pandemie!?

  5. H&R Răspunde

    Bucureștiul cea mai mare gaura neagra din Univers.

    • Bucuresti Răspunde

      Sa ai grija , ca nu cumva sa te absoarbe gaura neagra.

      • H&R Răspunde

        @Bucuresti scuze, nu la tine ca persoana m-am gandit, ci la banii care intra acolo in capitala RO, si inapoi nimic aproape. Banii intra in conturile unde trebuie sa intre, cred ca stii despre ce vorbesc. Deci afirmatia mea nu a fost un atac la persoana ta. Hai, pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.