Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Accident cu doi morţi la Certeze. Impact între un autoturism şi un microbuz

Accident cu doi morţi la Certeze. Două persoane au murit în urma unui accident rutier produs astăzi la amiază în localitatea Certeze.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri pe DN19 Satu Mare – Negrești Oaș, în zona localității  Certeze din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

În urma impactului două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite.

“Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN19, în localitatea Certeze. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două autoturisme au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racsa. In urma evenimentului rutier toate cele 5 persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul, de 42 de ani, au avut nevoie de îngrijri medicale. Din păcate din cele 5 persoane rănite, 2 femei, de 60, respectiv 63 de ani, ambele din Racsa, au decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”, a transmis Poliţia Satu Mare.

Un rănit a fost transportat cu elicopterul la Baia Mare.

“La fața locului s-au deplasat un ofițer și 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de terapie intensivă mobilă și cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.
În sprijin aerian s-a solicitat elicopterul de la Jibou.
Din accident au rezultat 5 victime, 2 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, una cu ambulanța SMURD, iar cea de-a doua cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean, o victimă care a suferit de traumatism cranian a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare, iar pentru două victime, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, medicul de pe ambulanță declarând decesul”, a tranmis ISU Satu Mare.

Ştire în curs de actualizare…

Sursa VIDEO: Satu Mare News

10 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Unii cred ca linia continua de pe asfalt se datorează defectarii aparatului cu care se marchează drumul.De aceea este continua linia pentru ca s-a defectat aparatul și acolo a lăsat vopsea tot timpul fără oprire.Ce oameni mai sa prade,sa risipească vopseaua pe asfalt degeaba.Astia sunt de vina ca se întâmplă accidente în dreptul unei astfel de linii,prea multa vopsea risipita.

  2. H&R Răspunde

    Ce scrie pe Peugeot(?) in spate pe abtibild? GB? Poate nu ala a fost de vina, dar totusi esti kamikaze cu volan pe dreapta.

  3. Darwin Răspunde

    Selecție naturală.

  4. gyo Răspunde

    Volan pe dreapta ,mașină din Racsa .

  5. Tenor Răspunde

    Pana au ajuns echipajele de politie si smurd, motociclistii din AMM (Adventist Motorcycle Ministry) au inceput sa le ajute pe cei implicati in accident

  6. Nyznaiu Răspunde

    Acele persoane care au facut posibila inmatricularea in Romania si alte state membre UE a autovehiculelor cu volan pe dreapta sa fie judecati si condamnati pentru genocid.

  7. Cetatean Răspunde

    Intrebare pentru autoritati (Primarie, Politie) : s-au schimbat cumva reglementarile de circulatie pe
    str. Alecu Russo ? – Intreb pentru ca pana azi se circula intens in sens invers sensului unic, cu viteza excesiva de multe ori iar de azi a fost intoarsa si indicatorul de ‘interzicere acces’ la capatul sensului unic al str. Alecu Russo- probabil de un iresponsabil, unul din cei care incalca regulat legislatia si probabil pentru a ‘legitima’ in mintea lui redusa si bolnava incalcarile regulate ale codului rutier. S-au mai sesizat aceste nereguli dar pana nu se vor produce accidente grave , nimeni nu ia nicio masura, se pare.

  8. Nimeni Răspunde

    Lasand la o parte accidentul in sine, noi cititorii mai constatam si un accident de logica, atunci cand este descris accidentul, citez : “Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală.”. Pai nu este evident ca cele doua masini au intrat in coliiziune frontala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.