Ultima actualizare: azi, 17:01

Locale

FOTO&VIDEO. Sătmăreanca Hermina Hotca, trei de DA la concursul SuperStar de la ProTV

Sătmăreanca Hermina Hotca a primit trei de DA la concursul SuperStar de la ProTV. Surorile Ștefania și Hermina s-au numărat printre concurenții care și-au încercat norocul pe scena SuperStar. Dacă Ștefania nu a reușit să îi convingă pe jurați, sitația a fost diferită în cazul Herminai care a obținut trei DA și a trecut în următoarea etapă, potrivit ProTV

Hermina a fost cea care a adus muzica în familie, a studiat pian și vioară. Vocal s-a pregătit de la 5-6 anișori cu un profesor de canto. Cu toate acestea, și partea mai puțin artistică a vieții a atras-o în egală măsură, căci în prezent este studentă la Politehnică, în București.

Cele două surori, Ștefania și Hermina au o relație foarte bună și susțin că pasiunea pentru muzică le aduce mai aproape. Mai mult decât atât, au performat împreună la nenumărate spectacole și evenimente locale. Nu au concurat niciodată una împotriva alteia pentru că fac parte din categorii diferite de vârstă.

Ajunsă la SuperStar, Hermina a interpretat o melodie aparținând cântăreței britanice Paloma Faith și a primit trei de DA. Marius Moga i-a oferit și un sfat: “Ai voce, dar te concentrezi prea mult pe ea. Pe scenă trebuie să fii liberă“, au fost cuvintele compozitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.