Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

VIDEO. Atenție, șoferi! Pieton și biciclist, pe contrasens, pe noul pod peste Someș

Un pieton și un biciclist au fost surprinși, zilele trecute, pe noul pod peste Someș din municipiul Satu Mare. Cei doi au fost surprinși la distanță de aproximativ 1 km unul de celălalt, amândoi circulând pe partea carosabilă.

În ceea ce privește pietonii, ei trebuie să se deplaseze pe trotuar, acolo unde există, iar în ceea ce privește bicicliștii, nu există niciun indicator care să le interzică circulația pe noul pod. Șoferii trebuie să fie, așadar, atenți!

Începând de vineri, 22 octombrie, se poate circula pe Centura municipiului Satu Mare, deschizându-se, totodată, circulația pe noul pod peste râul Someș. Traficul pe Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare s-a deschis între km 9 și km 13, respectiv porțiunea între DN 19 Drumul Careiului și DN 19A Strada Aurel Vlaicu, tronson care include și noul pod peste râul Someș. Prezentarea rezultatelor proiectului a fost făcută de Cristian Ovidiu Pistol, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Citește și:

 

 

2 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Daca tot e vorba de drum nou si circulatie pe contrasens, Intrebare pentru autoritati (Primarie, Politie) : s-au schimbat cumva reglementarile de circulatie pe str. Alecu Russo portiunea nou asfaltata ? – Intreb pentru ca pana acum se circula intens in sens invers sensului unic, cu viteza excesiva de multe ori, iar de ieri a fost intors si indicatorul de ‘interzicere acces’ la capatul sensului unic al str. Alecu Russo- probabil de un iresponsabil, unul din cei care incalca regulat legislatia si probabil pentru a ‘legitima’ in mintea lui redusa si bolnava incalcarile regulate ale codului rutier. S-au mai sesizat aceste nereguli dar pana nu se vor produce accidente grave , nimeni nu ia nicio masura, se pare.

    • Nae Răspunde

      Cetatene, degeaba postezi aici pentru autoritati, o sa te ia in seama doar vre-un mistocar, ca-i plin de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.