Ultima actualizare: azi, 19:32

Naţionale

VIDEO. Incendiu la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Mai multe persoane au murit

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă. A fost activat planul roșu de intervenție. Se încearcă evacuarea cât mai rapidă a pacienților, ei urmând să fie transferați la alte unități sanitare.

Mai multe persoane au murit în timpul incendiului. Zeci de persoane au fost evacuate și transferate la alte unități spitalicești.

Un oficial din Ministerul Sănătății a confirmat că sunt persoane decedate, el adăugând că numărul va fi comunicat într-o conferință de presă.

 

40 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    asta e rezultatu guwernarii pnl , udmr !!! guwernu lu werner !!! cati mai trebuie sa moara ,ca sa scapam de guwernu si presedintele asta ??? ciuma galbena cu tulipan !!!

    • Golf Răspunde

      Mulți, foarte mulți, ținta lor principală este uciderea țării, România.

    • Herr Fritz Răspunde

      Mentalitate Made in Romania , totdeauna altii sunt de vina ! nu ati invatat nimic .

      • x-ulescu Răspunde

        ai dreptate ,,demisia Ponta !!! ….

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Normal că alți sunt de vina… Dacă fie-care ar face ce trebuie nu ar mai fi așa… de doi ani imediat ar fi trebuit reabilitate toate spitalele din Romania și puse în funcțiune multe abandonate nu sa fa agenda LGBTQR conducerea se ocupă numai de sex și să restrângă drepturile omului

    • Pixulescu Răspunde

      Lingaule, daca era ciuma rosie la guvernare, mureau de 100 de ori mai multi oameni!
      Sa-i lingi sub coaie pe toti penelistii si udemeristii!

  2. Cosmin Răspunde

    Spitalele ard si arafat da declaratii dar nu raspunde din functia lui. Cam multe incendii sub domnia lui arafat. El chiar este intangibil

    • Dacus Răspunde

      Asta este vina stilului classic romanesc ,las ca merge si asa , ieri aratau la TV poza cu politicienii romani si domna Van den Leyen ,iar in spatele lor atarna din perete o priza , e greu sa gasesti un “mare ” specialist sa puna o priza ca lumea, poate platim unul de la NASA , ca la noi nu sunt !

    • x-ulescu Răspunde

      werner si catu trebuie sa-si dea demisia … sa plece odata acesti idioti care distrug romania

  3. Loopool Răspunde

    Mulțumiri nevaccinaților că din din vina lor exclusivă IAR suntem la coada europei și IAR mor oameni!
    F-tuvă-n gură de tâmpiți, marș la vaccinare!

    • Kuka Răspunde

      Lasa-i ca mor, dar nu de covid ci arsi de vii!!
      Cat de idiot si prost trebe sa fii ca sa refuzi un tratament sigur si gratis, vaccinarea, si sa alegi sa te chinui cu boala si sa se cheltuie cu tine de 200 de ori mai multi bani decat cat costa un vaccin?!?!?!
      Mai bine ardeti, fraierilor antivaxx!

      • Mido Răspunde

        Cât PLM de spălat pe creier poți să fii???!! Mai citește boule, ce se întâmplă pe planeta asta, legat de experimentul numit vaccinare anti covid, ce fiasco teribil este, citește și prospectul produsului, doctul pwlii, să vezi că nu garantează nimic și nu răspund pentru nimic! La cât ești de idiot, clar, la tine un efect secundar a apărut deja, cu toate că, eu bănuiesc , că așa te-ai născut! Ma fă-ți vreo 2-3, doze! Nu te apără de Covid dar poate reușești să luminezi noapte, să nu te calce mașinile!

        • @ Mido Răspunde

          Se pare ca tu esti pe o planeta din universul paralel , ce fiasco vezi ??? vezi in tarile in jur de 80 vaccinare cum stau la infectare si decedati ,oameni la ATI si vezi la noi ,bulgari greci ,cu vaccinare slaba ,zilnic se doboara recorduri.

        • Adevaratele Stiri Răspunde

          Mildo , da-le pace ca nu vad nimic astia. Am mai zis ba ca de aia sunt multi nevaccinati ca avem un guvern corupt. SI voi astia vaccinati ne vreti moartea? Vai si amar de voi astia care comentati aiurea. Si inca mai vine unu ca Portugalia s-a vaccinat! Da acolo sunt CEI MAI MULTI ANALFABETI DIN EUROPA> insa guvernul nu e corupt! Sa va fie invatatura de minte la astia vaccinati si preocupati de treaba altora

    • Altu Răspunde

      Vaccinații își arată din nou gradul de cultură. Dacă aceste specimene sunt inteligenții vaccinați,mai bine așa “proști” nevaccinați. Vaccinații care își expun părerile aici, atât știu,injurii și blesteme. Noroc că la testul Pisa a luat notă mare și s-a vaccinat

      • Golf Răspunde

        Bine le zici, acești vaccinați și apostolii vaccinării ne arată prin injuriile și comportamentele lor extrem de agresive că nu au de a face cu statutul de om, sunt niște drone biologice fără minte, fără suflet, teleghidate de la distanță de stăpânii lor.

        • Adevaratele Stiri Răspunde

          Nu e mai usor sa dai vina pe nevaccinati cand nu ai fost capabil sa gestionezi situatia ? Ba da! Si apare MaciLaci si nu stiu care si se dau in piept ca ei sunt destepti si au IQ mare doar pentru ca s-au vacccinat HAHHAHAHHAHHAHAH

  4. Antal Răspunde

    Liberalii au strigat Muie Ciuma Roșie! Dar, cînd a fost vorba să primească pesediști în partid nu le-a mai păsat. PNL Satu Mare e plin de pesediști vopsiți în galben.

  5. hakkate Răspunde

    @all. Vă rog găsiți una bucată știre despre ceva eveniment măcar asemănător în indiferent orice țară din Europa! Și nu este nici prima dată !!! Așa este că nu găsiți??? Minunata țară în care noi trăm cu toții ! Păcat că e populat de noi !?!?

  6. misi Răspunde

    Asa cum am mai scris, observati ca cei vaccinati sunt nervosi, injura si etc. Vedeti sa nu faceti infarct, ca este la moda in randul vaccinatilor. Voi n-o sa muriti la ATI. noi dam premii la vaccinati in loc sa renovam spitalele.

  7. x-ulescu Răspunde

    udmr-ul devine complice a pnl-ului criminal … ce parere au votantii lor . au pensii si salarii mai mari decat restu cetatenilor romani ? la ei gazu si curentu sunt mai ieftine ? alimentele si benzina costa mai putin la ei ???Fortati udmr-ul sa iasa din guwernarea dezastruoasa cu pnl-ul lui werner

  8. România reală Răspunde

    Am o singură nedumerire. Ăștia săracii decedați-fripți bine pe mâna eroilor lui pește prăjit vor fi trecuți și ei la calculele alea celebre de morți cu covid???

    • Statistic Răspunde

      Daca ai fi destept nu ai pune intrebarea asta , ar trebui sa stii cat este rata de supravietuire la cei ajunsi la ATI .
      Dar trebuie sa te bagi cu strambele tale , inca esti la faza : numerele sunt masluite ,nici nu este covid si morti de covid.

      • Romănia reală Răspunde

        Cauza decesului nu este covidul in acest caz. Fără supărare. Chiar dacă nu au nu știu ce speranță. E așa de greu să pricepi? Nu știu ce subînțelesuri vrei să cauți în prima mea postare. Dar de murit au murit din cauza incendiului. Mai bine te-ai preocupa de incendii. Că deja suntem de toată jena. Numai la noi se întâmplă în toată Europa și probabil și pentru ăsta sunt de vină antivacciniștii. Nicidecum nu este greșeală de management! Nuuuu! 😱😭🤮 Aia că ce zice ISU Constanța despre spital nu a mai ajuns la tine?

  9. Lavinia's Răspunde

    Există o vorbă românească : ” Pină la Dumnezeu , te maninca sfintll” și despre sfinți aș vrea să vorbesc , nu despre noi oamenii care avem și părți bune și mai puțin bune…spitalul județean din Satu Mare are vreo 50 de ani , eu îl știu așa de vreo 50 de ani. Pe dinafară nu s-a schimbat nimic , s-a adăugat UPU moment în care am sperat că se va face ceva și cu restul spitalului , dar am sperat degeaba. Înăuntru am fost de vreo două ori și nu mi-a plăcut. Pe Arafat l-aș putea înjură de cate ori vine elicopterul , dar vine să mai salveze o viață! De vreo cinci ani am tot văzut articole care promit un nou corp de spital , erau date și termene și încă n-au început să miște nimic , probabil îl așteaptă tot pe Arafat să vină să facă săpături sau să pune prima piatră la fundație. Deocamdată este bine că avem pe cine să dăm vina , noi nu niciodată…. însă mă întreb ministreasa de la sănătate , prefectul , primarul ,managerul spitalului pentru ce sunt plătiți?
    Cer scuze celor pe care o să-i deranjeze acest comentariu .

    • x-ulescu Răspunde

      dumnezeu e werner , sfinti ,catu ,orban ,kelemen , banca , ciolos , turcan????

      • Lavinia's Răspunde

        Nu , in nici un caz nici unul dintre ei și nici alții. Dumnezeu cu siguranță nu face politică , dar așa este vorba aceea românească …Ei Sint doar niște oameni ajunși acolo uneori și din vina noastră , care au uitat de unde au plecat . Este trist și din păcate se poate observa la nivelul întregii Europe un declin in ceea ce privește calitatea oamenilor politici .

  10. Galatasarai Răspunde

    Acuma să dați în piept dragi opincari , cu asta sa vă mundrit ..
    EUROPA ÎNTREAGA RÂDE DE NOI.

  11. Lelutica Răspunde

    Aproape am ajuns să ne mândrim
    Că mai rapid în acest veac se moare,
    Că noi ne-mbolnăvim şi suferim
    De boala bolilor fără scăpare.

    Şi chiar acum, când eu acestea scriu,
    Când vă vorbesc plângând la fiecare,
    Pentru un om sub cer e prea târziu…
    Un om măcar ireversibil moare.

    Am merita şi noi să mai trăim.
    Daţi banii noştri pentru sănătate,
    Că astăzi am ajuns să ne mândrim
    Cu boala noastră, prima între toate.

    Oameni politici, bunii noştri fraţi,
    Noi v-am cedat şi ranguri şi proporţii.
    Dar nu putem continua.
    Stopaţi această competiţie a morţii…

    • badabum Răspunde

      Lelutica , multumim pt efort , acum mars la vaccinare !
      Si vezi ca ai lasat cratita pe foc !

      • Valahu Răspunde

        Da utati dragilor cine este sinistrul sanatatii (chiar interimar )ca acest gunoi a inchis spitale cand era titular.Acum porcutu ca intre timp chiar asa arata tace in cucuruz futul in cur pe unde bea apa!

      • Lelutica Răspunde

        Pulalău’ nu-mi plac micii !!!

  12. dr.Raed Răspunde

    de asta avem spitalele care le avem:
    Stadion Ion Oblemenco(Craiova)-56 MILOANE Euro
    Stadion U Cluj(Cluj-Napoca)-44 MILIOANE EURO
    Stadion Arena Nationala(Bucuresti)-234 MILIOANE Euro
    Stadion Steaua(Bucuresti)-95 MILIOANE Euro
    Stadion Rapid(Bucuresti)-40 MILIOANE Euro
    Stadion Arcul de Triumf(Bucuresti)-37 MILIOANE Euro
    Stadion Tudor Vladimirescu(Tg.Jiu)-30 MILIOANE Euro
    Stadion Francisc Neuman(Arad)-14 MILIOANE Euro
    Colac peste pupaza:Catedrala Mantuirii Neamului(BUCURESTI)-400 Milioane Euro
    Cost Total=950 MILIOANE Euro
    Cam pentru aste sunt bani in romania….

  13. Manila Ozana Răspunde

    Inca nu ati aflat ca domnul Arafat le da foc? I-a ramas in mana de cand cu Colectivu ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.