Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Coronavirus Satu Mare: 98 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 17 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.457.260 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.685 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.238.832 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.546 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 217 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 41.781 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 16.10.2021 (10:00) – 17.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 299 decese (146 bărbați și 153 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

276 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 15 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 8 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 18.901. Dintre acestea, 1.750 sunt internate la ATI.

 

5 comentarii

  1. sandra Răspunde

    Mortii de covid sunt mortii cu boli netratate, bolnavi cronici refuzati la tratament . Asta e sistemul de sanatate, nu-i mai intereseaza decat un virus detectat aiurea de un test care la fel detecteaza o viroza. Vaccinurile trebuiau pastrate in conditii optime ,nu in corturi vara, trebuiau facute la medicul de familie asa ca alte vaccinuri. Statul a scos din farmacii antiviralele si medicamentele care ar fi salvat oamenii determinandu-i sa se vaccineze chiar daca sunt sanatosi, si au imunitate tracand prin boala. Ce sa mai crezi cand numai asta auzi..vaccin si masca..!Nimic despre prevenire si tratament..doar vaccin care nu previne si nu trateaza.Cand stii vaccinati ca s-au imbolnavit grav, ca au reactii grave dupa vaccin si nu ii asculta nimeni, ce sa mai crezi?Noi nu mai suntem oameni, am devenit NUMERE! Vad ca lumea se desteapta incet, cu toate ca te vaccinezi iti sunt ingradite drepturile si libertatile printr-un cod QR, Despte asta e vorba, de o baza de date nu de libertate.

  2. vaccin Răspunde

    În acest moment UK a doborât recordul de covid pozitivi depistați într-o zi (peste 45000) când 80% din populația de peste 12 ani este vaccinată cu ambele doze. Dar vaccinul e bun.

  3. Soso Răspunde

    O somitate a medicinei, doctorul Balique, membru al Academiei Nationale de Chirurgie din Franta le cere parlamentarilor să nu aprobe obligativitatea vaccinării, deoarece aceasta nu are nici un efect asupra imunității colective dorite. Dimpotrivă, vaccinurile par să îi expună pe vaccinați la forme de COVID mai grele, chiar mortale, dar și să îi facă mai contagioși.
    Medicul francez citează cazul școală al Israelului, unde cei vaccinați cu două sau trei doze sunt cei care ocupă majoritatea paturile din spitale.
    Alte două țări ultra-vaccinate, Portugalia și Islanda, au o evoluție epidemică asemănătoare celei din Israel.
    În aceste condiții, doctorul Balique își exprimă uimirea în legătură cu încăpățânarea de a impune vaccinarea, care nu doar că nu stinge epidemia, dar provoacă și efecte adverse grave, inclusiv invaliditate și deces.

  4. cetatean Răspunde

    în Marea Britanie, vaccinarea este interzisă celor sub 15 ani și s-a renunțat la vaccinarea obligatorie,
    în Texas, vaccinarea tinerilor este interzisă.In Danemarca, sunt vaccinate doar persoanele cu riscuri și există o libertate totală la care s-a ajuns fără Pașaport de Vaccinare, In Africa, se observă o mortalitate de 10 ori mai mică decât a noastră, deși nici 2% dintre persoane nu sunt vaccinate (desi s-a anunțat o catastrofă sanitară!).
    Tot acest personal medical, doctori, asistenți, infirmieri dar și pompieri care sunt arătați cu degetul, nu sunt anti-vacciniști, ci se tem de efectele unui „vaccin” aflat încă în fază de experiment, căruia îi văd efectele nefaste în practica lor directă.

  5. 🤨 Răspunde

    Cei ce au postat mai sus, ori sunt aceeasi persoana, ori gandesc la fel.
    Urmeaza comentariile celor mai inteligenti (provax). 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.