Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Zeci de sătmăreni amendați de polițiști, după ce au fost prinși fără mască de protecție

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și de informare a operatorilor economici cu privire la noile modificări legislative referitoare la introducerea Certificatului verde COVID

Polițiștii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 172 de persoane aflate în carantină și 912 de persoane aflate în izolare.

Au fost instruiți cu privire la noile reglementări pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2 reprezentanții a 372 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și au fost verificate 95 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 72 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

,,Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii. Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în sprijinul cetățenilor! Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă”, spun polițiștii sătmăreni.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

17 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    sa suga p#la politia…masca in aer liber ce plm te ajuta? Vai da prosti is la conducere…

    • Jan Răspunde

      Taci din gură prostule că dye mă duc în sătmar tyr fac franjuri. Nesâmțâtule de Hitler !!!

      • Hitler Răspunde

        *jan , *satmarean, si *unu sa ma sarutati in p#la si pe cei care aparati…. v-as baga cate o flegma in gura sa aveti ce amesteca ca numa prostii scoateti pe gura.

        • Satmarean Răspunde

          Tu ești un prost Hitler și altu la fel. Două gunoaie nesimțite !!!. Rușine mizerabililor și ordinari !

    • Unu Răspunde

      Hitler te mânâncă pielea ???. Vrei o scărpânare bună ???

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @Hitler. Sa- ti fie rusine nesimtitule. Cu ce sunt de vina politistii? Ei isi fac doar treaba pt care sunt platiti. Injura pe acei pt care ati protastat cu luminite si la care ati dat votul.

    • Altu Răspunde

      Ce îi aperi pe câinii guvernului. Ieri în parcarea de la Lebăda de pe Careiului,un pechinez din ăsta făcea cumpărături din portbagajul unei mașini,ludău am văzut și alte chestii de sezon. No,nu ar fi o problemă că sprijină producătorii locali,dar era în uniformă și cu mașina de serviciu și culmea FĂRĂ MASCĂ. Din partea mea să nu o poarte nimeni,dar dacă eu îmi iau amendă am să-i vânez și eu. Fac poze și apoi reclamații. Faza s-a întâmplat undeva după ora 18.00,un tip brunet, subțirel până în 40. Dacă citește sigur se recunoaște. Dacă eram un disperat de vaccinat făceam poze și direct la ziar. Vaccinul stârnește răutatea din oameni

    • Heinrich Himmler Răspunde

      Pe timp de pandemie, ăsta-i tratamentul oferit de statul rrrromân , heil Hitler !!!

      • România reală Răspunde

        Adică te refereai la amendă și la bastonul de cauciuc anticovid? Așteptăm cu nerăbdare reapariția partidului unic. Măcar să știm o treabă.

  3. goebbels Răspunde

    tocmai ma uitam pe geam si vazusem o mana de gabori pe strada fara masti, politiaaa!!!

  4. goje adi Răspunde

    PRIMA DATA CAND DAU PERFECTA DREPTATE LA POLITIA LOCALA

  5. H&R Răspunde

    Unde-i lege, nu-i tocmeala!

    • lege Răspunde

      Bun, dar unde-i legea lege ?

      • H&R Răspunde

        Apoi asta nu stiu nici eu. In RO sigur nu.

        • lege Răspunde

          @H&R. Că asta e doar o hotărâre a comisiei fantomă. Libertățile pot fi limitate prin lege și nu prin hotărâre. Scrie cam peste tot în legislației și în Constituție. Știe orice jurist. Dar nu contează. În țara asta tot timpul ăla are dreptate care este la butoane. În cel mai rău caz primești o hârtie că “fapta nu există”. No comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.