Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

7 modele de televizoare Samsung din care puteți alege în anul 2021

Ne apropiem de sfârșitul anului 2021 și am fost deja răsfățați cu o gamă largă de TV Samsung – de la QLED-urile sale premium 4K și 8K QLED-uri la QLED-urile sale mai mici, mai prietenoase cu bugetul.

Am primit, de asemenea, actualizări ale modelului de TV Samsung The Frame, care arată ca un tablou (acum semnificativ mai subțire) și ale televizoarelor sale de exterior cu Samsung The Terrace. Dacă aveți un buget limitat, există un nou televizor Samsung și pentru dvs. cu ecranul QLED Q50A. Chiar dacă are doar o imagine FHD (1920 x 1080 pixeli), acesta este dotat cu HDR10+ și tehnologia QLED de la Samsung, pentru a vă satisface nevoile de vizionare.

Odată cu sosirea anului 2022, am putea vedea în sfârșit panourile OLED cuantice de la Samsung, despre care se zvonește că vor fi lansate în curând. Mai mulți cunoscători din industrie au confirmat că acestea vor fi lansate anul viitor, oferind toate avantajele panourilor OLED și filtrele quantum dot de la Samsung (folosite pentru a îmbunătăți culoarea și contrastul).

Deși nu putem spune cu certitudine, ar putea însemna că ecranele TV Samsung din 2022 vor fi un pas semnificativ în sus față de ceea ce a fost până acum – împreună cu o creștere semnificativă a prețului, de asemenea, cel mai probabil. Dacă sunteți în căutarea unui nou TV Samsung de 80 cm, ar putea merita să mai așteptați o vreme pentru a vedea ce ar putea adăuga panourile OLED cuantic la experiența dvs. home cinema. Doar să nu vă așteptați ca niciunul dintre televizoare să fie lansat cu suport Dolby Vision pe televizoarele Samsung; se pare că marca rămâne deocamdată la propriul format HDR10+.

Dacă doriți să experimentați splendidul format HDR10+ de la Samsung (alimentat de tehnologia sa luminoasă QLED), Samsung Q50A QLED HD TV este o opțiune excepțional de accesibilă. Există totuși câteva dezavantaje, unul dintre cele mai importante fiind faptul că puteți obține doar o imagine FHD (1080p) și nu 4K. Pe un ecran de 80 de cm ca acesta, acest lucru ar putea să nu fie cea mai vizibilă problemă, dar trebuie să aveți în vedere acest aspect.

Am putea spune că, la acest preț, ar fi mai bine să alegeți The Frame de la Samsung, dar dacă doriți un televizor simplu, fără artificii, aruncați o privire la Q50A de pe site-ul Samsung.

Samsung QN900A este vârful de gamă al Samsung 8K display în 2021. Acesta dispune de Infinity Display care oferă o imagine de la margine la margine, fără ramă și cu un șasiu metalic. Folosește sunetul OTS Pro de la Samsung pentru un sunet surround încorporat cu 6.2.2 canale și, bineînțeles, procesorul 8K Quantum.

QN800A are margini incredibil de subțiri, deși tehnologia Samsung care reduce diferența dintre punctul în care se termină pixelii și începe rama este exclusivă pentru televizorul Samsung Neo QN900A TV QLED 8K de top al companiei. Cu toate acestea, QN800A are suport pentru unghiul de vizualizare ultra-wide pe care nu îl obțineți pe QN700A, iar acest lucru este relativ crucial dacă vă gândiți să mergeți la o dimensiune mai mare de 165 cm.

Seria Samsung QN700A va reveni în 2021 cu o nouă versiune a modelului Q700T care a debutat anul trecut. Este încă modelul 8K entry-level din acest an, dar va beneficia de retroiluminarea Mini LED și de procesorul 8K Quantum. Veți avea în continuare parte de modul de joc ultra-wide și suportul VRR, dar îi lipsesc câteva funcții de tip step-up pe care le veți găsi în QN800A.

Trecând la televizoarele 4K, capul de afiș este noul Samsung QN90A Neo QLED. Variația tehnologiei Mini LED pe care o folosește înseamnă că modelul din acest an va suferi de chiar mai puțin blooming decât în anii precedenți și ar trebui să atingă un nivel de luminozitate maximă ușor mai mare datorită densității mai mari a LED-urilor. În plus, noul Quantum Processor redirecționează energia acolo unde este nevoie de ea pe ecran pentru lumini HDR mai strălucitoare și o mai bună atenuare locală. În plus, Samsung spune că există și o amplificare a datelor privind nivelul de negru. pentru a scoate în evidență mai multe detalii în zonele întunecate. Un TV Samsung QLED ultra-luminos care gestionează nivelurile de negru ca un OLED? Abia așteptăm să îl vedem în persoană.

Samsung QN85A Neo QLED TV este cu o treaptă inferioară și este tot un televizor Neo QLED 8K cu retroiluminare Mini LED – dar se diferențiază de QN80A QLED prin faptul că dispune de cutia Slim One Connect introdusă în noua gamă de televizoare Samsung din acest an, precum și prin faptul că include un procesor Neo QLED.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.