Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Accident în județ. Un sătmărean s-a lovit cu mașina de o movilă de pământ

Ieri, 3 noiembrie, în jurul orei 09.30, polițiștii Biroului Rutier Carei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 198 B, între localitățile Foieni și Berea.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 75 de ani, din comuna Urziceni, aflându-se la volanul unui autoturism, posibil pe fondul unor altor preocupări în timpul condusului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, astfel că a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu o movilă de pământ.

Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate cu conducătorul auto, care se afla în autoturism în calitate de pasager. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.