Ultima actualizare: azi, 14:24

Naţionale

Bărbatul ce și-a înjunghiat soția și gemenele de trei luni a mărturisit de ce a făcut-o

Bărbatul din Roman care sâmbătă și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene în vârstă de nici trei luni și-a recunoscut faptele. El a fost audiat de anchetatori după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații.

Bărbatul din Roman care sâmbătă și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene în vârstă de nici trei luni și-a recunoscut faptele. El a fost audiat de anchetatori după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații.

Bărbatul a fost audiat după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații și a recunoscut acuzațiile.

El a spus că își amintește când și-a atacat soția, dar a susținut că nu își amintește să își fi atacat fiicele.

El a pus totul pe seama depresiei. A susținut că are o firmă de termopane și că în ultima perioadă această companie nu i-a adus câștig.

Bărbatul este acuzat de omor. El și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de nici trei luni. Unul dintre copii a murit.

Agresorul a fost reținut sâmbătă seară pentru 24 de ore și va ajunge duminică la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, fetița de doar două luni și jumătate din Roman înjunghiată de propriul tată a fost operată de medicii din Iași. Agresorul a fost reținut și va fi dus duminică, la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Bebelușul a fost operat la spitalul Sfînta Maria din Iași. Intervenția chirurgicală a durat două ore și jumătate, fetița având zece plăgi înjunghiate, spun medicii.

Ea nu a suferit complicații post operatorii, iar starea ei este stabilă. Este în continuare internată la secția de terapie intensivă, unde este ventilată mecanic. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția ei, având în vedere vârsta mică și gravitatea rănilor suferite.

2 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Sa speram ca si Arafat ,Klaus,Câtu si altii ca ei isi dau seama ca si ei sunt responsabili dea aceasta nenorocire si ca exista mari sanse sa se repete de multe ori si in multe feluri din cauza lor astfel de tragedii.

  2. Golf Răspunde

    Serul ăsta genetic experimental le ia mințile la oile care-l acceptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.