Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Beată la volan în plină zi, o sătmăreancă a făcut accident. S-a ales cu dosar penal

La data de 7 noiembrie, în jurul orei 12.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, în localitatea Satu Mare, un autoturism condus de o femeie, de 57 de ani, din Satu Mare, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicată într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Sîca Răspunde

    Cum dreaq a băut atât, și la un bărbat e problemă…

  2. Pop Ioan Răspunde

    Asta da performanta.Felicitari.

  3. H&R Răspunde

    In zilele de azi cu carantinare, e cea mai buna nevasta. N-ai cu cine sa bei in timpul carantinei? Eeeh, cu nevasta omule. Te bea sub masa.

    • Lucifer Răspunde

      Dacă te întrece la băute, rămâi fără provizii licorice. Apoi ce te faci?
      Că de ieșit, nu poți ieși. :))))

      • H&R Răspunde

        Faci provizii. Navete multe de bere. S-au dacă ai fiert țuica, dublu noroc. Ai ce sā bei și ai cu cine să bei. 😉 Poate dimineața îți aduce dețul de pălincă în pat. Cât de romantic!

  4. Fasz Răspunde

    Această femeie este o comoară! Topește tot apoi face tot ceea ce dorești ! I love her!

  5. Gheorghe Răspunde

    Mai oameni da v-ar place sa va petreceți un timp cu o astfel de drojdiera?…pai asta pute a palincie de-ti vine sa vomiți nu alta.Moartea falusului,și la vârsta aceea o fi de dimensiuni 60/90/60….?Rebut!Pe bune.La alcolemia asta bine ca nu a omorât pe nimeni.Daca are și bărbat la casa,vai de viata lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.