Ultima actualizare: azi, 09:29

Naţionale

Caz oribil în România! Un bărbat și-a înjunghiat soția și gemenele de trei luni

Un bărbat din Roman și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de trei luni. Unul dintre copii a murit.

Cealaltă fetiță rănită a fost dusă cu elicopterul la Spitalul de Copii din Iași, unde a fost operată. Micuța este stabilă, cu prognostic rezervat.

„Șocul traumatic a fost sever, riscurile cele mai mari sunt cele legate de funcționalitatea organelor interne care au fost lezate – ficatul, intestinul. A venit cu stomacul în afara cavității abdominale. Fetița va fi ventilată mecanic până starea se va ameliora, a declarat managerul spitalului de copii din Iași.

Tragedia a avut loc, sâmbătă dimineață, într-un apartament din Roman.

O femeie a sunat la 112 și a spus că este agresată de soț.

Un echipaj de poliție a mers la fața locului, dar până când să ajungă acolo, bărbatul și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de trei luni. Polițiștii au forțat ușa apartamentului pentru a putea intra. Femeia avea răni grave și a fost dusă la spital. Una dintre fetițe a murit în urma agresiunilor, iar o alta a fost dusă la spital.

În timpul conflictului, fiul celor doi soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, prezentând atac de panică. Băiatul ar fi asistat la momentul în care bărbatul le-a atacat cu un cuțit pe copile, potrivit știripesurse.

Bărbatul este audiat la această oră.

4 comentarii

  1. Heinrich Himmler Răspunde

    Țâganu-i țâgan și-n pizda măsii !!!

  2. Nae Răspunde

    Apoi, frumușel, îl vom întreține bine in puscarie anișori buni si va ieși gata reabilitat, pus pe drumul cel bun, și va fi mândria noastra.

  3. Dumitru Răspunde

    Ce site de cacao.

  4. Cosmin Răspunde

    La altii spuneau ca era in depresie din cauza pandemiei. Daca e asa atunci ca si coautori ar trebui bagati si cei ce l-au adus la starea de depresie. De la arafat si presedinte incepand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.