Ultima actualizare: azi, 14:10

Naţionale

Ciolacu, despre alianța PSD – PNL: „Nu avem altă soluție politică. Îmi asum acest proiect”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, în cadrul unui eveniment dedicat IMM-urilor, că singura soluție politică este realizarea unei alianțe cu Partidul Național Liberal. Liderul PSD spune că își asumă acest proiect și că a fost depășit momentul în care „am făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziționări”.

„Ieri, ca și reprezentat al PSD, am avut prima întâlnire cu domnul Cîțu, președintele PNL. Sunt ferm convins, din acest moment, atât eu, cât și colegul meu domnul Cîțu vom fi sub un asediu al unor oameni care au alte priorități, al celor care vor încerca să ne demonstreze că direcția în care am plecat nu e cea corectă. Fiecare dintre noi știm ce am greșit. Îmi pare rău, cu adevărat voi ați greșit mai mult fiindcă ați fost la putere”, spune Ciolacu.

„Eu vreau să vă asigur de buna mea credință și după discuția de ieri vă spun că am depășit momentul în care am făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziționări. Eu consider că în acest moment de răscruce al României, nu avem altă soluție politică. Dacă vom continua războiul dintre cele două partide mari la anu’ în martie vom vorbi de o nouă criză politică, de alegeri anticipate și să nu credeți că cei care vor să stăpânească această țară prin dezbinarea românilor se vor opri aici. Îmi asum acest proiect, sper să reușim să îl realizăm, dar categoric în acest proiect eu nu mă voi angrena decât cu partenerii sociali într-un mod activ”, a declarat liderul PSD.

21 comentarii

  1. Antal Răspunde

    Oricum PNL Satu Mare e infestat cu PSD-iști.

  2. romanul Răspunde

    pai asta ati urmarit de la bun inceput gunoaielor!

  3. Alex Răspunde

    Se duce pe pwula și țara astA PNL,PSD,UDMR etc tot aceiași gunoieri.Nu exista nici un interes național și partea lor doar personal,păcat că am revenit acasă și păcat că am mers și la vot

  4. John Doe Răspunde

    Oare ce au de comentat toti postacii #CiumaRosie#PuieMSD ?

    Chiar ati crezut ca o sa scapati de PSD si ca PNL sunt salvatorii? PNL e de 10x mai incompetent, dovada ultimul an de pandemie. Macar o sa avem parte de USL 2.0, abia astept 3.0.

  5. Toader Răspunde

    Se știa, ce vă mirați ? La următoarea tură de alegeri o să câștige sosoaca cu haur ! Un popor de proști (din păcate) doar proști pot alege ! Păcat de cei care votează de fiecare dată ! Nu putem, noi votanții, să stavilim nemernicia celor care nu votează ! Și iacătă ne conduc netrebnicii rezultați din nepăsarea voastră, a celor care nu votează! Degeaba am votat eu ,sunt minoritar in fața voastră , netrebnicilor!

    • carcotas Răspunde

      Toadere stau si ma gandesc pe cine ai votat ca n-a iesit? Spune-ne sa stim data viitoare.

      • Toader Răspunde

        N-ai înțeles nimic, nici nu mă așteptam să înțelegi ! Voiam doar să spun că, cei care votează, procentul ăla mic de 30-40% ,nu este răspunzător de nepăsarea celor care nu votează! Eu întotdeauna am votat bine, că n-a ieșit cine-am vrut asta-i altceva . Sunt de părerea că votul ar trebui să fie obligatoriu !

        • 3.14 Răspunde

          Ai dreptate in ceea ce priveste prostia umana insa e total deplasat sa crezi ca ar avea logica sa ma oblige cineva sa votez un hot atata timp cand toti alesiii sau urmatorii alesi sunt hoti! Sa aleg un hot mai mic crezi ca e solutie? Ei bine, pt mine nu e solutie.

  6. MaciLaci Răspunde

    Oare cat timp va tine aceasta alianta?

  7. c-block Răspunde

    … și eu în acest răstimp tot mă gândesc ce rost mai are să facem campanii electorale, dezbateri sau să aruncăm cu banii aiurea apoi voi iarăși să fiți la butoane? Eu unul nu voi mai merge sigur la vot! Apoi chiar nici nu știu pe cine aș mai putea vota că din cei pe care i-am votat unul nu s-a ținut de promisiuni! Dacă se va reface guvernul USL 2.0 nu văd rostul. Vă bateți joc de oameni! Așa ne salvați că ne îngropați definitiv!

  8. Ghita Răspunde

    No să fie într-un ceas bun,toată lumea îi fericita acuma,intra și govorache la butoane și cașcaval,vice cj,vice primar,deconcentrate,Adisor a ceda jumate din agoniseala funcțiilor la PSD,UDMR șef de trib,banii de la UE vor curge pe Someș și toată lumea o sa fie fericita…..toate sunt bune când se termină cu bine și este armonie, bani împăca dujmanii,trăiască banul și puterea lui….că de bani…………multi bani este vorba în frăția inelelor psd-pnl-udmr-2021!!!

  9. Giulescu Răspunde

    Toți politicienii sun o bandà de hoții cu saci mari si indesați cine **** calului va mai merge la vot ami pare fff ráu ca am fost la vot

  10. Aldo Răspunde

    Sa ne fereasca d… de alianta asta. PSD in frunte cu Govor, cu fosta aripa Stef din PNL, actual Alde via Pro Romania. Groparii Romaniei.

  11. radical2 Răspunde

    Tare mândrii trebe sa fie alegătorii acestor 2 partide :)). După ce s-au făcut praf și pulbere . Ca la circ . Speram că dispăreți în curând. Și PNL, și PSD.

    • c-block Răspunde

      E ceva să pupi acolo unde înainte scuipai mai ceva ca ultimul tzigan.😱😲🥴🤮🤯💩💩
      Cine să îi mai creadă după ce că nu e prima dată? USL 2.0 în toată regula. Așa repede se uită ce s-a spus despre unul sau altul? Se pare da. Măcar să reprimească pe cei dați afară din cele două (sau deja mai multe) partide din cauza înființării USL 1.0.
      Mă bate gândul să deschid pe pandemie o afacere mai mult ca sigur de succes. Role de hârtie igienică imprimate cu pozele acestor puliticieni. Clientul alege coloratura politică a rolei. La mod de întrebuințare se va scrie:”A se șterge dosul în cauză dinspre stânga spre dreapta” sau “dinspre dreapta spre stânga”. Ca să nu se supere nimeni.😲😨🥴🤫🤪😜
      Cam asta e părerea mea despre voi, derbedeilor! Brătienii se rășucesc în mormânt.

    • Unu' Răspunde

      Sunt unul dintre alegătorii pnl!
      Mi-e rușine de ceea ce au făcut! Dar eu, ca simplu alegător, ce pot să fac?
      El presidente, ciolhanis, înainte de alegeri, se jura că ‘aripa” rebelă, trădătoare, pro-socialistă a pnl, s-a retras în alde și că în pnl au rămas doar oameni integrii! Păi acum, cel mai integru om din pnl pare … Orban, care este pe picior de plecare din pnl!
      La cum stau lucrurile în politica românească, mai bine susțin … udmr-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.