Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Copil aflat pe bicicletă, lovit de o mașină în județul Satu Mare

La data de 16 noiembrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 193A, în localitatea Tătărești.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 69 de ani, din Satu Mare aflat la volanul unui autoturism a acroșat un minor, de 10 ani, care circula pe bicicletă, și fără a fi respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Ieri mergeam cu masina, am incetinit in apropierea zebrei (Unio) cant un tata pe bicicleta si copilul pe alta in spatele lui, tusti pe zebra, trec drumul. Copilul este invatat prost regulile, ca nu se merge calare pe zebra. Careva seara tot asa un trotinetist electric, in haine negre si fara lumina.

    • Unu' Răspunde

      Am pățit exact faza asta la LIDL acum câteva luni, doar că eu l-am claxonat pe tâmpitul de tată care, în loc să-și recunoască vina, a început să mă înjure! Am coborât din mașină și l-am întrebat dacă chiar vrea să ia bătaie de față cu copchilu, dar după două înjurături, când am schițat o tentativă de a mă apropia de el, a urcat pe bicicletă și s-a făcut nevăzut printre blocuri!
      Din păcate, unii dobitoci de părinți așa prost își educă odraslele, și apoi ne mirăm că se întâmplă grozăvii de genul celei din articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.