Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Coronavirus Satu Mare: 30 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 15 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.744.440 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.731 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.587.856 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.136 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 37 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 53.264 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 14.11.2021 (10:00) – 15.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 195 de decese (92 bărbați și 103 femei), din care 16 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

176 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 8 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 11 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.189. Dintre acestea, 1.720 sunt internate la ATI.

8 comentarii

  1. Adevarul Răspunde

    Rata relativ mică de vaccinare din unele țări, combinată cu scăderea imunității persoanelor care s-au vaccinat devreme, cu ridicarea restricțiilor și relaxarea oamenilor care nu mai pot sau nu mai vor să respecte diverse măsuri de prevenție au făcut ca Europa să se confrunte cu un nou val pandemic care generează suferință și necesită impunerea de noi restricții, scrie The Guardian.
    Citeşte întreaga ştire: „Ne-am întors la zilele negre ale pandemiei”. În pragul Sărbătorilor, Europa e din nou focar COVID. Ce a mers prost

  2. c-block Răspunde

    Pentru cei doi comentaci de mai sus dar nu numai. Astăzi este 15 noiembrie. Nimeni, dar absolut nimeni inclusiv din presa națională nu pomenește nimic despre Brașov 15.11.1987. Probabil nu mai este important?
    Măi bezmeticilor! Ca voi să debitați covid în dreapta, covid în stânga și să vă bateți joc de tot unii atunci chiar și-au riscat viața la propriu! Păcat, mare păcat. Nu meritați nici un pahar cu apă rece. Dar nici ziarele.
    Să vă fie rușine la toți!

    • Vlad Tepes Răspunde

      Felicitari c-block.
      Da, nici televiziunile nationale nu am vazut pina la aceasta ora sa aminteasca ceva de aceea zi…
      In plin regim de dictatura sa te revolti…ehe, mare curaj au avut.
      Si recunostinta noastra ?

      • c-block Răspunde

        @Vlad Tepes. Dacă nu-ți respecți propria istorie (nici măcar pe cea recentă) ce așteptări poți să ai de la alții care abia așteaptă să te taxeze pentru asta? E o mare pată pe obrazul nostru. Atâta vreau să mai spun că acești politicieni de brekingnius care ne inundă acum spațiul public toți vor avea aceeași soartă, dar de această dată pe deplin meritată. Adică coșul de gunoi al istoriei.💩 După aceste negocieri “intense” de împărțire a ciolanului numit și USL 2.0 m-am decis că nu mă mai duc de acum încolo la vot. Dacă ei nu au obigația să-și respecte cuvântul dat (programul politic din campanie)? Eu de ce să mă mai deranjez? Eventual voi anula buletinul de vot. Ar trebui modificată legea electorală în sensul că dacă nu se prezintă 50% din alegători scrutinul se reia. Pentru că deja politicul își bate joc de noi și de țară.

        • carcotas Răspunde

          Cei care nu -si respecta electoratul trebuie rasplatiti cu oua clocite sau rosii supercoapte, La vot degeaba mergi sau nu mergi, oferta e saraca si aceeasi.

        • H&R Răspunde

          @c-block, daca nu te duci la vot, nu-i stres, voteaza cineva in locul tau fi sigur. Statisticile din zilele de azi sunt super bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.