Ultima actualizare: azi, 19:32

Naţionale

VIDEO. Petrecere cu calul în sufragerie, în România. Opt bărbați au fost amendați

Aproape 22 de mii de lei amendă pentru opt petrecăreți care s-au filmat cu un cal la masă, în sufragerie, titrează Digi24. Bărbații din Călărași au făcut live pe Facebook, iar imaginile au devenit virale în scurt timp.

Animalul a fost filmat alături de stăpâni, iar din imagini se poate vedea că petrecăreții consumau alcool și ascultau manele. Mai mult, unul dintre bărbați hrănește calul dintr-o frazelă. La un moment dat, unul dintre petrecăreți încearcă să ia cabalina pe umeri, însă cade peste masă, iar ulterior pe podea și animalul peste el.

După ce au spart pahare și au provocat distrugeri, bărbații încep să înjure și spun să fie oprită transmisiunea în direct.

Polițiștii din Călărași au transmis, printr-un comunicat de presă, că animalul nu a fost agresat și nu a fost supus altor rele tratamente.

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași.

Polițiștii i-au identificat pe bărbații care participau la petrecere. Este vorba de opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii.

10 comentarii

  1. soldatu svejk Răspunde

    avea calu certificat verde ? sau la mancat ??

  2. România reală Răspunde

    Și mă rog pentru ce au dat amenda? Pentru rele tratamente aplicate animalului? Că nu l-au servit cu bere ori ceva tort de morcovi la sfârșit?😱😱😲🥴

  3. Sîca Răspunde

    Nu vă legați vă rog, de chiaburuBăse, și slugile de pe moșia Nana, că-l avem pe Cristescu mare șef la Satu Mare,căruia nu i-sa vindecat total limba din perioada pdl…

  4. alex Răspunde

    ROMANISTANNNNN

  5. justin Răspunde

    justitie de romanistan, saracii de 8 tarani sunt amendati aspru 22 MII de lei pentru un cal, pe cand gunoiu’ de milionar de satu mare care aduna poate chiar o suta de oameni gramada la petrecere in plina pandemie primeste amenda de 500 de lei, zi romanistan si trage apa

    • România reală Răspunde

      @justin, corect spus!👍😨😫 Concluzia ar fi calul valorează mai mult decât omul.

  6. FARCAU Răspunde

    Cu asta nu vă mândriți dragi opincari ???????
    Hai că vede lumea că de prost sunteți.

  7. HP Răspunde

    Romania pitoreasca la bloc. Manele + alcool.
    Iar amenda de 21.500 lei nu-l inteleg nici eu . Pentu ce ?

  8. H&R Răspunde

    Nu-i calul lui Cozma? Mai destept ca Cozma, dar cam bea mult.

  9. Farcau Răspunde

    Scuzati cand lepadat pe mine mama Ciocciolina cazut io in cap si tare prost ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.