Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Coronavirus Satu Mare: 31 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.755.179 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.919 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.613.583 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.076 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 50 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 54.343 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 17.11.2021 (10:00) – 18.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 332 de decese (165 bărbați și 167 femei), din care 76 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

294 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 20 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 10 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.599. Dintre acestea, 1.632 sunt internate la ATI.

6 comentarii

  1. Delia Răspunde

    În 2020, doar 2% din spitalizările din Franța au fost pentru COVID-19: raport oficial Aceste cifre au fost publicate la 28 octombrie de o agenție oficială legată de Ministerul francez al Afacerilor Sociale și al Sănătății și au fost aduse în atenția publicului de Martin Blachier, analist de date și specialist în sănătate publică, Cred ca in toate statele a fost la fel, au murit de covid si cei care n-au avut covid.Atunci la ce trebuie certificat? La epidemia de gripa din 1999 au murit o gramada si nu s-a facut tam -tam, nimeni nu s-a izolat.Am zacut in spital 10 zile si am fost ok..nu asimtomatica ca acuma.Mintiti poporul cu televizorul!

    • @Delia Răspunde

      Tu esti inteleapta lumii!

    • MaciLaci Răspunde

      Esti cumva inginer?

      • IT Răspunde

        E amaratul ala scapat prin covid si acum imparte stiinta falsa adica : stati si va imbolnaviti ,scapa cine poate , traiasca libertatea ,nu conteaza cei ce au nevoie de cutie in loc de casa ,face bine la pompe funebre si mostenitori.
        Adica un om fara suflet.

    • cazma Răspunde

      delia daca traia Enatescu tu erai caz de studiu pentru el. Ce ar fi sa mergi la pescuit?

  2. HâR Răspunde

    Hai băă noi vaccinații facem un C.A.P. mare iarăși. Nu mai lucrăm, sântem prof univ virusologie după vaccin. Elena mea Ceaușescu nu mai poate vedea asta. Nevaccinații au ucis cu sînge rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.