Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Coronavirus Satu Mare: 45 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 20 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.760.765 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.019 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.632.145 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.697 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 45 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 54.838 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 19.11.2021 (10:00) – 20.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 214 decese (105 bărbați și 109 femei), din care 43 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

202 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 10 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.123. Dintre acestea, 1.591 sunt internate la ATI.

9 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Daca mai tine mult pandalia (pandemia) asta poate se va intampla si la noi ca in austria si olanda unde oamenii au rabufnit violent.

    • @H&R Răspunde

      @H&R. La mulți ani și la cât mai multe pentru cei în cauză! La început se zicea că certificatul verde nici vorbă să fie ceva obligatoriu iar acum deja se spune că fără doza booster nu va fi valabilă de la anul! Cine să mai știe ce e în capul decidenților dacă nici ei nu se pot hotărâ??? Nu știți ceva rețetă pentru mâncare cu vaccin că numai asta ne va mai rămâne???😱😨

      • Gica Barosanu Răspunde

        Bai, ce va pisati pe voi, sunteti mai rau ca un bebede 3 luni Ma duc, fac si doza 3, si No Problemo, juma de an ! Cu deplasare cu tot max juma de ora. Cea mai mare problema : sa gasesc loc de parcare!
        Antivaccinistilor, valorati mai putin ca o besina de broasca!

      • H&R Răspunde

        @@H&R la asta am vrut sa atrag si eu atentia. Nazipassul nu este si nu va fi obligatorie, parca au zis. Oameni buni, astia ne mint, Parlament EU si conducere EU, cat Guvernul Romaniei, inmultit cu numarul de deputati in ultimi 30 de ani. Si chiar cu nerusinare ne mint.

  2. Morga Răspunde

    Am deschis un nou spațiu pe strada Capătului!!servicii unicat fără ..ramburs

    • România reală Răspunde

      Tu ăsta care te crezi superhaios sper să capeți exact ceea ce meriți! Pentru că tare o cauți cu lumânarea!

      • It Răspunde

        Altule, iarasi ti s-a urcat zaharelul la cap? Da rau om esti, nu respecti miscarea electronilor, dar nici ce scrie in Biblie, esti un pacatos! RUSINE!

        • It Răspunde

          Nu mai știam ce să mai scriu și eram rămas în urmă cu postările provax. Așa că în cel mai rău caz mă leg de alții și scriu tâmpenii. Oricum numărul contează.
          Semnat: Un soldat al cauzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.