Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

VIDEO. Moment emoționant la X Factor. Ștefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă

Talentatul Ștefan J. Doyle, tânărul născut în Satu Mare, a interpretat magistral piesa „In The Air Tonight” de la Phil Collins, oferind un show total atât cu vocea cât și cu pianul și tobele, scrie a1.ro. După prestația care le-a ridicat pe Delia și pe Loredana în picioare, Stefan a avut parte de un moment care l-a copleșit emoțional: Și-a întâlnit 4 din cei 6 frați și surori.

Stefan J. Doyle i-a impresionat profund pe jurați încă de la audiții, unde a obținut 4 de „DA”. În Bootcamp, concurentul care s-a născut în România și a fost adoptat de o familie irlandeză, a făcut un show de excepție.

Tânărul care are 3 frați și 3 surori în Satu Mare a povestit cum familia sa l-a văzut la televizor și cum fratele său, care poartă tot numele de Stefan, i-a făcut complimente pentru prestație. Loredana l-a invitat pe Stefan J. Doyle să-și prezinte actul artistic.

Stefan J. Doyle a făcut un show de excepție pe piesa „In The Air Tonight” de la Phil Collins, dovedind că este un adevărat „om orchestră”.

După prestația de excepție, prezentatorul Dani Oțil și-a făcut apariția în scenă anunțând că echipa X Factor a reușit să-i pe 4 dintre frații și surorile din România ai lui Stefan Doyle.

Emoția a cuprins întreg platoul X Factor. Unul dintre frații lui Stefan a citit un mesaj de la părinții plecați în străinătate, mesaj în care aceștia i-au spus că sunt cu sufletul aproape de el. Totodată, fratele lui Stefan a mărturisit că el nu este singurul care cântă în familie, fratele lor cel mare și tatăl lor având și ei acest talent.

Au curs lacrimi de emoție și de fericire pe scena X Factor, iar apoi a urmat jurizarea.

„Trebuie să-i dai un scaun” i-a spus Delia Loredanei.

„Stefan, tu ești un om surprinzător. Faptul că ești unul dintre puținii care reușesc să bată la tobe și să cânte cu vocea. Este o performanță extrem de dificilă. Nu e ușor să te sincronizezi. În România, cel puțin, nu am văzut o asemenea performanță. Ești altceva. Show-ul tău este cumva peste ce au făcut ceilalți”, a spus Loredana.

Deși are toate aprecierile pentru Vito Antonio, Loredana a decis să-i dea lui Stefan Doyle locul italianului.

Cine este Ștefan J. Doyle

Stefan J. Doyle s-a născut în România și a fost adoptat de când era bebeluș de o familie din Irlanda.

„Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi”, a fost povestea de viață a lui Stefan J Doyle, spusă în audițiile X Factor.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.