Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Coronavirus Satu Mare: 86 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 2 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.666.097 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 8.636 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.429.157 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.073 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 160 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 48.664 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 01.11.2021 (10:00) – 02.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 591 de decese (279 bărbați și 312 femei), din care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita,  Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

555 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 14 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 22 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.987. Dintre acestea, 1.876 sunt internate la ATI.

16 comentarii

    • Statistics Răspunde

      Nu intra in repaos, dar se vede deja faza de platou, problema va fi cand diaspora da navala la sunca si carnati, merg pe la toate rudele si cunostintele , si aduc varianta Delta Plus din Anglia, care deja face ravagii.

    • Toader Răspunde

      Nouă,vaccinatilor, posibil să ne crească; coarne, solzi,toate cele…dar, sunt șanse foarte mari ca nevaccinatilor sa le crească iarbă pe burtă !

      • Glumetul Răspunde

        Zicala saptamanii!

      • H&R Răspunde

        @Toader:
        “Eficacitatea Astrazeneca a fost în general mai mică și a scăzut mai repede, ajungând la 0% după ziua 121.” Adica dupa 4 luni esti ca si nevaccinat. Asta e problema mare. Si mergi frumos fara masca pe figura, ca doar esti vaxxinat, si deja canta popa langa tine. Fabricantul de vaxxin nu are nici o vina ca tu ai semnat hartiuta, de aici e problema ta.
        Nici ceilalti nu stau ceva stralucitor.

        • Toader Răspunde

          Îți spuseră ție Ivanovici Sosoaca, după studii,,decât,, aprofundate ?

          • H&R

            @Toader. Tu ai citit articolul sau dai parerea dupa titlu? In articol scrie clar ce am scris eu cum scade eficienta.

          • H&R

            “studiu suedez independent publicat în revista Lancet”

        • Viorica Răspunde

          Eu stiu vanzatoare care a facut boala, este vaccinata complect cu pfizer si sta la servici cu masca corect pusa si manusi. Si pune la punct pe toata lumea care se comporta iresponsabil.

  1. Satmarean 1 Răspunde

    @Toader. 👍👍👍👍👍

  2. Dr Maus raus Răspunde

    @Viorica. Până nu vei citi că a luat bătaie de la careva nemuritor. Eu știu și văd zilnic vaccinați care umblă peste tot fără mască. Înainte tremurau că vor muri iar acum după vaccinare intră și pe la magazine fără mască că au certificat verde! Ce va fi dacă totuși se vor îmbolnăvi? Va fi vina nevaccinaților că ei sunt inconștienți? Foarte serios spun asta!

    • Cetateanul Răspunde

      Ai văzut tu o pulă mică în oglindă, și te-ai enervat când ai realizat că este a ta și că mai mare de cei 5 cm nu va fi în veci!
      Ești un frustrat nenorocit care în loc să meargă să facă lucrul cel mai simplu și natural posibil, o face pe deșteptul, când, de fapt, este un analfabet funcțional care nu poate pricepe nimic din ceea ce citește!
      Sfat: Lumea asta ar fi mult mai bună fără tine și alți idioți ca tine în ea! Soluție: retrageți-vă undeva pe o insulă la mii de km depărtare de orice urmă de civiliziație și așteptați până ce noi, ăști proști care ne-am vaccinat, o să murim și voi veți stăpâni pământul, așa cum v-a promis Mumu!

  3. Dr Maus raus Răspunde

    @Cetateanul. Asta numai pentru tine cu dedicație:
    “Odă lui Cetateanul. Oooo, dă-l în p#zda mă-sii!!”😱😲💩💩
    Sper că acum ești staisfăcut pe deplin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.