Ultima actualizare: azi, 09:29

Naţionale

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. A spus că micuța era agitată

Criminalul de la Arad a recunoscut, în această dimineață, că a omorât-o pe fetița concubinei sale și a încercat să scape de cadavru.

Acesta a declarat în fața procurorilor că era agasat de faptul că trebuie să se ocupe singur de cei doi copii, în timp ce mama lor era la maternitate, unde tocmai născuse cel de-al treilea copil.

Bărbatul a povestit că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Astfel încât, într-un moment de furie, a dat-o cu capul de perete.  În momentul în care a realizat că fetița nu mai respiră, acesta a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o.

Cu toate acestea, când a văzut că tot nu își revine, a pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine. Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.


CITEȘTE ȘI:

 

2 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Un NENOROCIT

  2. Dodiq Răspunde

    Sper sa fie IUBIT mult si bine la racoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.