Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

COVID-19 | Noi decese înregistrate în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 19182 îmbolnăviri , 17285 vindecari si 601 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 102 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat 5 decese – două paciente de 67 și 72 de ani și un pacient de 71 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, un pacient de 80 ani la Spitalul Municipal Carei și un pacient de 68 de ani la Spitalul Județean de Urgență Zalău, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 182247 teste, din care 190 realizate în cursul zilei precedente (1 test RT-PCR și 189 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 01 noiembrie 2021, se află 1053 persoane izolate și 158 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 1 noiembrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 643, din care 503 cu prima doză și 93 cu doza 3 de rapel;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, PCTF Petea);
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 112.129;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 30.10.2021, ora 07:15 – 31.10.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 3690 persoane, dintre care 869 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2821 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

7 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Normal ca sunt decese daca statul nu se sinchiseste sa aprovizioneze spitalele si farmaciile cu medicamente, oxigenul iti arde plamanii, nu toti rezista. “Cele 33 de districte din Uttar Pradesh, India, au devenit eliberate de COVID-19, potrivit guvernului.Rata de recuperare a crescut până la 98,7%, dovedind eficacitatea IVERMECTINEI ca parte a “Modelului de control al Covidului din Uttar Pradesh”. La noi..nimic..doar vaccin, atata vor, si dezinformare, constrangere, nu-i mai intereseaza ca ai trecut prin boala sau ai boli care nu iti permit vaccinul.

    • Vet Răspunde

      Alta aiureala , de la ivermectina ,daca nu mori sau faci praf ficatul , nu o sa faci – paduchi ,viermi etc !

    • Adevarul @Sorin Răspunde

      Pentru moment cel puțin, India a scăpat de COVID, dar numai după ce virusul s-a epuizat pur și simplu, trecând prin populație, îmbolnăvind și omorând un număr uriaș de oameni, într-un val pandemic care a șocat întreaga lume, scrie The Economist.
      La câteva luni după ce sistemul sanitar al Indiei s-a prăbușit sub un val de infectări COVID, țara poate răsufla ușurată. La timp pentru sezonul sărbătorilor hinduse, care a început deja, premierul Narendra Modi a anunțat pe 21 octombrie că India a administrat doza de vaccin cu numărul 1 miliard!
      Citeşte întreaga ştire: The Economist: Nu India a învins COVID, ci COVID a învins India. Prețul plătit de țara asiatică pentru scăderea dramatică a infectărilor

  2. Dr Răspunde

    Asta cu “oxigenul arde plamanii “este un Fake care circula pe relele sociale , ,sunteti asa prost educati de credeti idiotenii de astea.

    Citeste articolul :
    https://www.libertatea.ro/stiri/de-unde-vine-frica-de-spitale-si-de-medici-a-pacientilor-covid-ma-omoara-doctorii-3808754

    • rrrreeerr Răspunde

      Un om o inebunit. Si pentru ca o avut covid , tu spui sa ne vaccinam? Eu cred ca stiu de ce vrei sa ma vaccinez. Ca ti-e frica :)))))

  3. Tabu Răspunde

    Din pacate am ajuns sa fim dacicus-prosticus – neandertus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.