Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Deputatul Magyar Lorand și-a lansat noul site

Deputatul Magyar Lorand și-a lansat noul site: www.magyarlorand.ro. Eş îşi face aici o prezentare activitățile şi de dinante de a fi parlamentar, dar şi după ce a fost ales în această funcţie publică.

Sătmărenii pot să îi trimită mesaje prin intermediul noii platforme.

“Activitatea mea parlamentară este una intensă, presa a scris că aș fi cel mai activ deputat din Satu Mare: 22 de discursuri în plen, 3 declarații politice, 90 de propuneri legislative și de modificare, dintre care 26 au devenit lege, 1 proiect de rezoluție, mai multe întrebări adresate către 19 miniștri și 1 interpelare – reprezintă bilanţul statistic al primului meu mandat de parlamentar.

În mandatul început în 2020, am continuat munca din primul mandat și am avut onoarea, ca o recunoaștere a activității mele, să conduc lista de candidați pentru Camera Deputaților a UDMR Satu Mare.

Și în noul mandat îmi voi desfășura activitatea în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală a Camerei Deputaților, de data aceasta nu doar ca simplu membru, ci ca vicepreședinte, o poziție care mă onorează”, a arătat Magyar Lorand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.