Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. O mie de vizitatori, în weekend, la Expo Home Satu Mare. O primă ediție de succes

Expo Home ediția debutantă a unei expoziții de mobilă și textile s-a desfășurat în acest weekend la Satu Mare, având un real succes, au transmis, astăzi, organizatorii.

Desfășurată în perioada 26-28 noiembrie la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare (zona Cinema One Laserplex), expoziția a adunat laolaltă 8 expozanți de renume din industria de fabricare a mobilei și textilelor, precum și circa 1000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile de eveniment.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Expo Industry Satu Mare, în organizarea SkyLine Events, având ca și colaborator Aushopping și cu siguranță organizatorii nu se vor opri aici, întrucât calendarul evenimentelor dedicate industriilor se extinde în 2022.

Așa cum ne-am putut deja obișnui din trecut, organizatorul evenimentului a ridicat ștacheta și de această dată și pe lângă expoziția promisă, sâmbătă seară de la ora 18.00, vizitatorii au avut parte de o paradă a modei, unde au fost prezentate colecții de excepție de la L’Atelier Ioana Călin, D`OR și Corina Por creatori de modă din Satu Mare.

„Prima ediție a Expo Home consider ca fiind un eveniment de succes, raportat la numărul expozanților și cel al vizitatorilor. Contrar circumstanțelor privind situația pandemiei globale, timp de 3 zile aproximativ 1000 de vizitatori au vizitat expoziția noastră, ceea ce ne bucură enorm de mult, căci astfel ne putem da seama cât de mult interes există pentru cultura de acest gen la Satu Mare. Mă încântă în mod deosebit succesul pe care l-a avut prezentarea de modă a designerilor locali, dar și faptul că majoritatea expozanților au fost prezenți cu produse deosebite ce sunt disponibile spre comercializare pe piață și care au mai fost expuse la târguri de profil din Dubai, Moscova și nu numai, și, nu în ultimul rând e îmbucurător și faptul că toți expozanții prezenți au reușit să încheie tranzacții economice pe parcursul celor 3 zile”, a afirmat organizatorul evenimentului, Bura-Maksay István.

În ceea ce privește planurile de viitor, organizatorul a mai afirmat și faptul că, deși nu poate să dezvăluie prea multe secrete concrete în momentul de față, cu siguranță 2022 va fi un an exploziv în materie de evenimente de mare anvergură, căci Expo Home și Expo Industry Satu Mare vor avea continuare.

De asemenea, aceasta nu va fi singura expoziție ce va fi organizată la Satu Mare de către SkyLine Events, fiind în calendar expoziții ce vor acoperi și alte domenii de activitate și alte industrii importante cu care județul Satu Mare se mândrește.

„Încercăm să venim în întâmpinarea publicului cu evenimente care să aducă doar o gură de aer cu specific cultural, dar și economic, căci trăim vremuri care cer un suflu nou în orice domeniu și industrie, scopul nostru fiind cel de câștig-câștig, adică și publicul să primească tot timpul ceva nou și interesant, dar și economia județului să se renască pe zi ce trece”, a mai adăugat organizatorul Bura-Maksay István.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.