Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Echipa de medici de la Clinica Korall s-a mărit cu un medic cardiolog

Personalul medical de la Clinica Korall s-a mărit cu un nou specialist: echipei s-a alăturat recent medicul cardiolog dr. Zier Hella. Dr. Zier Hella a absolvit, în anul 2015, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, iar mai apoi a început să lucreze ca medic rezident cardiolog.

După un examen profesional de succes, şi-a început cariera de medic specialist la Clinica Korall.

„Cardiologia este ramura medicinei interne care implică prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor sistemului cardiovascular. Din păcate, bolile cardiovasculare reprezintă o problemă gravă la nivel mondial, gândiți-vă doar la bolile coronariene sau la hipertensiune arterială. Prin urmare, un examen cardiac este recomandat tuturor pacienților care prezintă senzaţie de apăsare și bătăi neregulate ale inimii, amețeli frecvente și severe, dureri de cap, dificultăți de respirație sau oboseală. Acest lucru este valabil mai ales dacă familia a fost deja diagnosticată cu o boală cardiacă sau dacă există factori de risc precum supraponderalitatea semnificativă, stilul de viață sedentar și stresant, fumatul regulat, consumul de alcool, niveluri ridicate de acid uric sau colesterol și hipertensiune arterială sau prezența diabetului”, a explicat medicul.

Controlul periodic cardiologic este indicat şi celor care au avut probleme cardiovasculare, pentru urmărirea evoluţiei bolii.

Examenul cardiologic începe cu anamneza, în timpul căreia cardiologul află despre istoricul medical al pacientului, simptomele și eventualele boli. După efectuarea anamnezei și a examenului fizic, se efectuează teste pentru a ajuta la stabilirea unui diagnostic mai precis. Odată ce s-a stabilit cu ce afecțiune se confruntă pacientul, consultația se încheie printr-o indicație terapeutică, care desigur include și consiliere pentru schimbarea stilului de viață.

După aceea, pacientul trebuie să se supună unor controale periodice, pentru ca medicul să se asigure că tratamentul merge în direcția corectă.

Vă puteți adresa noului specialist de la Clinica Korall, dr. Zier Hella, în zilele de luni, miercuri și vineri în municipiul Carei, iar marți și joi în municipiul Satu Mare.

Pentru programări și mai multe informații, sunați la 0361.412.037 sau 0361.800.820, sau vă puteți deplasa personal la Clinica Korall din municipiul Satu Mare, în Piața Eroii Revoluției nr. 22.

Clinica Korall din Carei este situată pe Str. Haiducilor, nr. 2, iar programările pot fă efectuate la nr de tel. 0361413313 sau mobil 0747226919.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.