Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Folosirea telefoanelor mobile, reglementată în anumite zone ale Spitalului Judeţean

Folosirea telefoanelor mobile, reglementată în anumite zone ale Spitalului Judeţean. Modul în care vor putea fi folosite telefoanele mobile în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va fi reglementat de către conducerea instituţiei. Măsura se referă în special la secţiile unde sunt trataţi pacienţii COVID şi există reţele de alimentare cu oxigen şi vine după ce mai multe astfel de secţii de la spitale din ţară au luat foc iar pacineţii au murit.

La spitalul suport-Covid Movila din Ploiești a avut loc azi dimineaţa iar doi pacienți au murit, iar conducerea Ministerului Sănătăţii a dispus luarea mai multor măsuri.

Deocamdată nu se ştie concret ce măsuri se vor lua, iar în lipsa unor directive clare unele cadre medicale au început să transmită pacienţilor că nu au voie să folosească telefoanele mobile şi că vor fi obligaţi să le predea asistenţilor.

Managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Adrian Marc, a declarat că serviciul tehnic al spitalului efectuează o analiză pentru a vedea exact care sunt măsurile ce se vor impune.

“Recomandarea este ca telefoanele să nu se încarce în proximitate de oxigen. Vom reglementa definitiv mâine acest aspect”, a spus Adrian Marc.

Conducerea instituţiei va anunţa vineri printr-un comunicat de presă măsurile care vor fi luate.

 

 

 

17 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Normal ,să nu mai poată povesti bieții pacienți ororile prin care trec. Mai rău ca la pușcărie, pierduți și ai nimănui,la mila “îngerașilor”. Rudele în loc de informații vor primi doar un sac negru. Bineînțeles,covidul e de vină,bugetarii și-au făcut treaba. Planul de exterminare continuă.

  2. România reală Răspunde

    În toate cazurile de incendii cu morți nevinovați numai din cauza telefoanelor nu s-au întâmplat nenorocirile! Știți și voi asta foarte bine! Așa cum spunea @Altu, să nu se poată documenta ceva, așa “din motive de siguranță”.😭🤫😫

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Da de unde pina unde un spital sa aiba regimul unui penitenciar ?!?!?!

  4. K9 Răspunde

    Pai oamenii lui Arafat trebuie sa acopere lucruri care le pun in pericol functiile. Ma intreb cat mai trebuie sa il suportam pe omul asta sa isi bata joc de noi

  5. Pap Remus Răspunde

    78% incendiilor sunt provocate de telefoanele nevaccinaților obraznici care plâng în telefon că nu poate să respire, nu au aer
    Păi trebuia sa te vacciinez să nu ajungi la ATI ……OBRAZNICULE

    • România reală Răspunde

      În continuare ești un bou! Tu încă nu ai aflat că 10% dintre cei decedați zi de zi sunt vaccinați cu schemă completă? Cum vine treaba în cazul lor tâmpitule?

      • Golf Răspunde

        @Romnia reală ești vaccinat? Ăștia au astfel de ieșiri. Atacă ideea nu drona. Este evident că minte cu nerușinare, o dronă face ce îi spune stăpânul.

        • România reală Răspunde

          @Golf, așa e că nu te privește? Dar află că sunt. Pot fi cazuri de urgență. Bineînțeles aparținătorii află după o zi că bolnavul e gata prăjit. Până atunci nu se găsește un cadru medical, o femeie de serviciu sau ceva portar măcar ca oamenii să afle ceva despre cei internați. Îți doresc să afli pe propria piele ce și cum și nu vei mai comenta după. Nu din cauza telefonului se aprind secțiile ci din cauza rețelelor electrice epuizate și subdimensionate. Toată lumea știe, a zis și Arafat, dar e mai ușor să dai vina pe altul. Nu înțeleg ce legătură are faptul că ești sau nu vaccinat cu ce am scris. Este o situație reală practic în orice spital din țară și nu neapărat din cauza oxigenului folosit. De ce în pandemia asta în toată Europa nicăieri nu se întâmplă așa ceva???? Asta să-ți dea de gândit!

  6. Satmareanul Incomod Răspunde

    E o mare vrajala…..AAA
    Explicati mi va rog ca pana nu era COVIDul cum nu se intampla niciun un incendiu la ATI?
    Ba era un singur caz..cum stim si atunci era de vina un aparat de ventilatir mechanic Drager.
    Asa vreti sa obligati la tacere pe pacienti?
    Nui frumos

  7. Adolf Răspunde

    TRAIASCA SELECTIA NATURALA!

  8. ombre Răspunde

    nu demult parca era o dispozitie cu pompierii care verifica situatiile din spitale,dar revenind la realitate suntem atat de debusolati ca numai folosim ce am invatat ,aplecam capul la niste dispozitii date in graba. Va intreb de ce nu se formeaza un birou de informatii a spitalului,unde un dispecer pregatit sa dea informatii apartinatorilor.in cateva tari s-au mobilizat si printr-un geam special poti sa-ti vezi apartinatorul si un asistent da telefonul bolnavului ca sa comunice 1 min, 3-5 minute, sunt sigur ca si atunci vor fi probleme dar ,bolnavul nu este nici animal de sacrificiu si nici infractor dar pa langa isteria covidului , cred ca si creierii la unii s-au dus la plimbare in rest sanatate tuturor!

  9. Irina Răspunde

    Lucrez in Belgia si aici infecțiile au explodat în rândul oamenilor . Foarte diferit față de ce era acum câteva săptămâni, când majoritatea pacienților de la Terapie Intensivă erau nevaccinați, Acum pacienții din spitalul GZA,, toți sunt vaccinați.

    • ... Răspunde

      Pentru că probabil vaccinul nu este nici măcar în “relații de salut” (cum se mai spune) cu virusul de pe piață. Am mai spus asta și toți mă atacau la vrenea respectivă că sunt anti. Nu sunt, m-am și vaccinat dar nu sunt adeptul acțiunilor costisitoare, degeaba și până la urmă fără rost. Iar la noi mulți vaccinați umblă fără mască. Vine Crăciunul și puhoiul de căpșunari acasă. Să vedeți ce va fi la noi atunci! Dar probabil antivacciniștii vor fi de vină și pentru ce va urma. Ne omorâm singur ca și nație și desființăm complet ce a mai rămas din economia națională. Felicitări!😱😲🤮 Între timp peneliștii se exclud pe motive de nu-mi place mutra ta.🤮🥴😱💩💩. Ultimul să stingă lumina la granița țării care pleacă. Cei care au provocat haosul ăsta i-aș beli pe viu.

  10. Adi Răspunde

    Moartea în chinuri a pacienților Covid din spitalele românești, care ard de vii, a devenit aproape o banalitate. Cel puțin pentru autorități, care nici măcar nu mai depun eforturi să acopere mizeria și culpa sistemului sanitar. Incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Ploiești a scos la iveală aspecte oribile pe care cei din sistem le-au negat cu vehemență. Vinovat pentru moartea celor doi pacienți de acolo nu este nimeni, a spus Raed Arafat, lăsând, totuși, să se înțeleagă că răspunzători pentru tragedie ar fi fost pacienții, care erau foarte agitați. Luati-le tot ,telefoane, lucruri, aerul,viata..Dacă le-ar păsa ne-ar trata ,dar nu ne trateaza de nimic ,ne lasă să murim de boli cronice.Alegeti vaccin sau vaccin..altceva nu există!

    • ... Răspunde

      Și între timp Olanda vaccinată 85% introduce restricții dure. Ieri aveau 16300 de cazuri noi!

  11. Pacient Răspunde

    Oricum la Satu Mare sunt celebrii pentru crima! Acum mai adaugă un cui la sicriul bolnavilor

  12. H&R Răspunde

    „Nicio ţară nu poate să iasă din pandemia de COVID-19 pur şi simplu prin vaccinare. (…) Administrarea celei de-a treia doze sau vaccinarea copiilor nu are nicio logică atât timp cât lucrătorii din domeniul sanitar şi persoanele cu risc crescut din regiunile mai sărace aşteaptă în continuare prima doză de vaccin”, a spus directorul general OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.