Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Copii în costume populare de Ziua Naţională a României

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit din Ardud au dat startul sărbătoririi Zilei Naționale şi au avut o activitate în care au învăţat despre trecutul ţării şi semnificaţia acestei zile.

Îndrumați de doamnele educatoare, copiii au aflat mai multe despre simbolurile naționale ale României, despre faptele de vitejie ale ostașilor români și despre istoria costumului nostru popular. Îmbrăcați fiind și ei în costume populare au cântat alături de tânara interpreta de muzică populară Sara Alexandra Ciorba, au recitat poezii și au prezentat dansuri populare românești, răsplătite cu aplauze puterice din partea primarului al orașului Ardud, Ovidiu Marius Duma și de reprezentanții G.P.P. Ardud.

“Patriotismul se construiește din pruncie! Sincere  felicitări românașilor de la GPP Ardud si doamnelor educatoare care au deschis șirul manifestărilor de anul acesta dedicate Zilei Naționale a României, la Ardud, manifestări incluse în cadrul proiectului “România din suflet de copil” al Casei de Cultură “dr Augustin Mircea, Ardud, în parteneriat cu Centru Bucovinean de Artă și Cultură Românească din Cernăuți, Ucraina”, a tranmsis primarul Ovidiu Duma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.