Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Focuri de armă în județ. Colete cu 5.000 de pachete de țigări, descoperite de polițiști

Ieri, 11 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare, judeţul Satu Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.25, poliţiştii de frontieră au observat pe direcția localității Șirlău, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, procedând la somarea prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin, moment în care au fost trase trei focuri de avertisment, în plan vertical, conform procedurilor legale.

Imediat au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma acțiunii, la fața locului au fost descoperite trei colete cu țigări, care în urma inventarierii s-a constatat că acestea conțin 5.000 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 58.500 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării.

În continuare, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

 

3 comentarii

  1. jean Răspunde

    Nu mai trageti in aer, trageti in plin si intr-o saptamana nu vor mai trece frontiera ilegal

  2. jean Răspunde

    Pe vremea lui CEAUSESCU frontiera era TABU dACA TE APROPIAI LA 300 M DE FASIE,ERAI CIURUIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.