Ultima actualizare: azi, 09:16

Naţionale

Ludovic Orban a fost exclus din PNL: ,,Sunt victima unei găști demolatoare’’

Biroul Executiv Național a decis excluderea din partid a fostului președinte al PNL, Ludovic Orban. Propunerea a fost făcută de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, după un schimb de replici între Ludovic Orban și Florin Roman. Propunerea de excludere adoptată în ședința BEX trebuie aprobată și de Consiliul Național, potrivit statutului. În ședință au fost 31 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 2 voturi nule.

„Sunt victima unei găști demolatoare care a decis excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate deciziile luate de Klaus Iohannis și gașca demolatoare (…) Decizia de astăzi mă face un om liber să reprezint românii care au nevoie de oameni loiali, dedicați servirii interesului public. Sunt liber să construiesc o forță politică, alături de toți colegii liberali care au onoare, bun simț, și respect, o forță care să dea României un proiect național, liberal.”, a declarat Orban la finalul ședinței.

Lui Ludovic Orban i s-a reproșat că a încălcat statutul și codul etic al partidului. „Trebuia să fiți exclus de mult”, i-ar fi transmis Dan Vîlceanu.

La rândul său, Florin Roman i-a reproșat lui Ludovic Orban că a avut înțelegeri cu PSD pentru a ajunge premier și că acum critică alianța cu social democrații.

Ludovic Orban demisionase deja din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal. Acesta a fost urmat de mai mulți parlamentari din grup. Până acum, alți 17 parlamentari PNL au plecat din grupul partidului.

Sursa: Digi24

7 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Tu, Ludovic, ai adus psd-istii în PNL și tu Ludovic, l-ai propus pe actualul premier demis ținut în brate de președinte dar care deja începe sa îl “scape”.
    Soarta pntcd va așteaptă din ce în ce mai sigur.
    Rămân comuniștii și extremiștii. Ah, uitasem de UDMR.

  2. Antal Răspunde

    Orban este membru PNL de 31 de ani. Bine că au rămas în PNL pesediștii Mitică Pop (Odoreu), Marian Torok (Medieșu Aurit), Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian) și Ciprian Bretan (lingăul lui Mircea Govor).

  3. Cosmin Răspunde

    Mare pierdere

  4. radical2 Răspunde

    Mai bine decat sa stea langa toti penalii si betivii :))

  5. PNL Răspunde

    S-a dus si batranul orban,l-au facut PD-Listi,urmeaza cozma adrian sa o i-a in barba,daca ajunge ciuca la butoane,el este singurul care i-a cerut demisis,cozma 3 surcele la indemnul sefului Catu da de paman cu un general,te asteapta vremuri grele calaretule,vezi ca si govor te asteapta la colt sa te execute cu impareala posturilor si tare ma tem ca in ecuatia cu el, cat te dai tu de mare politician te cam face batranul PSD-ist, de un vice la cj, de un vice la primarie si altele scris in agenda lui,pregateste-te!!!

  6. Gheorghe Răspunde

    Pe mulți ia făcut oameni,cum spune vorba.Multi au ajuns la butoane,mulți l-au lins….peste tot pentru un post,pentru o slujba mai buna….cei mai mulți l-au urmat din interes personal,aceleași lichele s-au lepădat de el ca de satana….s-au îndepărtată de el ca de un ciumat….știu pe unul care a ajuns,,mare”mălai hohanes ,,capo de tutti cap”care zicea,,nu cunosc nici un orban”după ce a profitat pe deplin de sprijinul orbanului ca să ajungă cel mai sus.
    Cum li sa pus în față un ,,câț”cum au început toți la lins de au început sa se bata care sa lingă primul și sa ia grosul.Scârbe de politicieni….cine are ochi sa vadă și neuroni sa înțeleagă poate sa-si dea seama cam ce specimene ajung în fruntea tarii.Oameni fără căpătâi,fără caracter,niște terchea-berchea care se cred politicieni….mi-e scârbă de aceste râme.
    Amu orbanu și-a face gașcă(partid) și va ajunge unde trebuie….unde a ajuns pisicuțu, pinokio pontake,trădiceanu inima zburdalnica și alții la care lingăii stăteau buluc când erau ceva sau cineva.Problema e ca acest ,,câț-mâț”incepe sa nu mai fie frecventabil,trebuie cautat altu’….sa nu ajungă lingăii fără obiect al muncii.
    Hohanes are grija sa le dea la toți….de lins!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.