Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

FOTO. Pensiune cu ciubăr în județul Satu Mare! Sunt acceptate și vouchere de vacanță

Pensiune cu ciubăr în județul Satu Mare! Acum este perioada cea mai bună din an pentru relaxare și distracție în ciubăr! Apa fierbinte din ciubărul cu jacuzzi, alături de un pahar de vin, este cu siguranță rețeta vacanței perfecte alături de cei dragi. 

Pensiunea Ana din localitatea Odoreu, situată la 10 minute de municipiul Satu Mare, este locul perfect pentru toată lume! Acolo, poți să te distrezi în tihnă cu familia și prietenii, fiind departe de agitația din oraș, dar poți și să te relaxezi bucurându-te de prospețimea și liniștea naturii.

Locația se întinde pe un teren generos și este formată din:

pensiune: 5 camere cu baie privată,  living comun, bucătărie complet dotată, terasă închisă (10-20 de persoane)

zonă de grill și ceaun

ciubăr cu jacuzzi

terasă închisă (capacitate: 50 de persoane): bar, aparat pentru cafea, frigidere, televizor, loc de dans

20% REDUCERE pentru toate persoanele ce rezervă pensiunea astăzi, 21 noiembrie 2021.

CONTACT:

Facebook: Pensiunea ANA Odoreu

Telefon: 0749826186

Adresă: Republicii, nr. 246, localitatea Odoreu

Dacă îți expiră voucherele de vacanță, acum e momentul! Profită de ocazie, sună și închiriază Pensiunea pentru o vacanță de neuitat. 

GALERIE FOTO

9 comentarii

  1. Lakkaou Răspunde

    Sunt femei ce danseaza la bustul gol…este partie sau ceva interesant? Doar pt. butoiul ala cu apa calda si mancarea ce se bate care sa aiba mai mult colesterol, no thanks. ..doar o lume fara gust si orizonturi limitate poate sa aleaga asemenea locuri.

    • abc Răspunde

      Ești rău. E biznisul soției lui ăla de la portarseme care făcea interviuri cu candidați înainte de alegeri în 2020 în poziție de ghiocel. Bagă și ei o reclamă pe aici. Bine că nu zice că la trei comentarii ai o porție de vodcă din partea lor. 😱🤮😭😪😫🤫🥴

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @Lakkaou.Nu toata lumea danseaza la bustul gol si trebuie sa arate ca tras prin inel. Cine merge sa se relaxeze undeva nu mananca numai salate si fructe. Inca nu am auzit ca o persoana care e vegetariana toata viata are si garantat 90-100 ani de viata. Asa ca o viata ai si traieste-o cum iti place tie ,dar fara excese.

  3. cetatean Răspunde

    Ce educatie trebuie sa ai ca sa fii Gica contra ? Du-i pe ai tai si dezbraca-i la fundu gol ,trage-i pe bara sa fii relaxat :))) ca tu ai alte orizonturi !

  4. Lakkaou Răspunde

    SARACILOR!!! 😂😂😂

    • comentator Răspunde

      Păi dacă bei destul vin roșu (a se consulta poza nr.24) ajung să vezi prin ceață culmile Himalayei sau măcar a Tienșanului!🤔😱🤪🥴😜😅
      E doar o casă puțin mai dotată în pustiul sătmărean. Te duci, mănânci, te îmbeți și dormi. Fain! 🤔🥴😲😱😨Toate astea poți să le faci și acasă.😱😨

  5. radical2 Răspunde

    Casa arata bine. Pacat ca nu e contruita unde trebuie. Cat cap trebuie sa aiba persoana care cpnstruieste in Odoreu asa ceva? Ce turism se face acolo? Cred ca nu e din fonduri UE nu? Asa toti ne-am face cabana in fundul curtii. Eu unul prefer sa merg unpic mai mult pana in Maramures sau macar spre pasul Huta. Singura zona din judet unde sa zicem ca ai putea construii asa ceva. Dar ma rog, gusturile nu se discuta.

  6. radical2 Răspunde

    Pardon. Vad placuta in poza. Ii cu fonduri UE facuta. Wooww. Oare stie cineva pe ce s-au dat banii. Ar trebuii sesizat undeva.

  7. Ionel Răspunde

    E frumos! Bravo! Mai ales cand e sezonul florii soarelui. Bine ca se mai face cate ceva si in Satu Mare, sa nu trebuiasca tot timpul sa mergem cu vizitatorii in alte judete ca sa iesim undeva / pentru o adunare. Ignorati comentariile de rea vointa, si succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.