Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Senegalez oprit de polițiști în vama Petea. Voia să ajungă în Germania

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un senegalez care a încercat să iasă ilegal din România folosind documentele de călătorie ale altei persoane. Voia să ajungă în Germania, dar este cercetat acum pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România un cetăţean senegalez care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport eliberat de autoritățile din Senegal și un permis de ședere în Italia.

Cele două documente era autentice, însă între fizionomia persoanei care s-a prezentat pentru a ieși din țară și fotografia aplicată pe cele două acte erau diferențe vizibile. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că persoana care intenționa să iasă din țară este, într-adevăr, cetățean din Senegal, are 35 de ani, dar nu posedă documente legale pentru a călători în Spațiul Schengen. Totuși, acesta intenționa să ajungă în Germania, motiv pentru care a încercat să iasă din România cu documentele altei persoane.

Acum este cercetat pentru tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea și a fost condus la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Șomcuta Mare.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

 

3 comentarii

  1. România Răspunde

    Adică intră ilegal la noi dar nu lăsăm să iasă ilegal de la noi? Îl mai și ținem pe bani publici, cazare, masă și altele până poate reușește să dispară până la urmă? Că doar a și zis că nu la noi vrea să stea ci în Germanistan! Nici dacă mă împușcați nu pricep! Eu i-aș face colet pe ăștia și i-aș trimite par avion (licență belarus) direct la tante Merkel. Lăsați simplu cu Fancurier direct la poarta ei. Dacă bine țin minte ea i-a chemat și nu noi, nu? Ce bine e când alții suportă consecințele deciziilor tale aiurea! Noi practic nu prea mai avem bani nici pentru asistații noștri sociali darămite pentru alții!😱😲🥴😤

    • H&R Răspunde

      Asta nu înțeleg nici eu, deci trec prin câteva țări EU, dar nicăieri nu sunt opriți. Românii.. sunt mare sculă pe basculä, ei le opresc. Lăsați-le să meargă în plm, scrie pe ei destinația. Bine că nu le dă și cetățenie în plm. Rușii opresc gazele, românii “forța de muncă”, tante Merkel face spume la gură.

  2. Josef Mengele Răspunde

    Aduceți-i la mine la cabinet, poate fac ceva experimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.