Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Percheziții DIICOT. Sătmărean (42 ani) reținut pentru trafic de droguri

La data de 15 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Satu Mare. 

Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 450 de pliculețe cu substanțe psihoactive, 1.230 de lei, 520 de euro, 2.400 de bolivari venezueleni, precum și 4 telefoane mobile. De asemenea, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din Satu Mare, care ar fi vândut substanțele psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii. Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic cu substanțe psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități, au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

6 comentarii

  1. Heinrich Himmler Răspunde

    La asa jeg de om sper sa-i moara copiii, nevasta, parinti daca are , frati surori , tot neamuk sa-i miara de CANCER , si el sa fie spanzurat !!!

  2. Heinrich Himmler Răspunde

    Aceste categorii de animale trebuie spânzurate in centrul orasului intr-o adunare publica.
    Toleranta zero pentru aceste specii !!!
    Pedeapsa cu moartea este verdictul !!!

  3. Heinrich Himmler Răspunde

    Jur pe viata mea ca daca as stii unde locuiesc oamenii astia, as merge in casele lor si i-as omorâ !!!

  4. Heinrich Himmler Răspunde

    Ar trebui sa fie o platforma online unde cei care cubosc astfel de adrese , sa le faca publice pentru a ne putea face dreptate !!!

  5. Jack Răspunde

    O stire, la comanda.Foarte dubios. Atat s-a aflat, un barbat de 42 ani. Fara nume?unde, ce, si, cum… In fiecare luna apare un articol de genu. Copy Paste. Nimic concret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.