Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Pește uriaș capturat în județul Satu Mare. Are peste 2 metri!

Pește uriaș capturat în județul Satu Mare. Un somn care are o lungime de peste 2 metri a fost prins pe râul Tur în județul Satu Mare de către pescarul Arthur Hanus.

Imaginile cu captura au fost postate pe Facebook:

“Cel mai mare somn al meu de până acum 220 cm, greutate aproximativ 70 kg, cine ar fi crezut că un asemenea monstru (bineînţeles nu în sensul rău) trăieste într-un râu mic. Mulţumesc pentru ajutor prietenului meu Zoltan Orban, fără el nu aş fi reusit să ies în evidenţă. Un sfat, nu faceţi baie în noiembrie, apa e cam rece, din pacate a trebuit :)) Peştele şi-a recăpătat libertatea. Mulțumesc micuțule Tur”, a scris pescarul.

6 comentarii

  1. 👍 Răspunde

    Woww , nu mai las cainele in Tur 😂
    Bravo pt. tot

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Daca l-au eliberat, bravo lor.
    Semn de civilizatie !

    • ecologist Răspunde

      Nu ai vrea să-l consumi. Numai grăsime și gust de mâl. Asta mai ales dacă s-a târât toată viața pe fundul gârlei numită și Tur. Acuma mai e de dă Doamne, mai are și ceva apă în albie.

      • Silstar Răspunde

        Pestii mari si mai ales rapitori au concentrat in organismul lor mancand alti pesti si animale de apa, metale grele si alte chimicale.
        Felicitari pt eliberare!

  3. Mihalcea Răspunde

    Plin de mercur și alte metale grele !
    Ținând cont că a fost capturat într-o apă din jud. SM unde există multe exploatări miniere … acest somn este un burete de toxine !
    Oricum râul Tur este poluat .
    Pescarul Hanus , mai bine ar păpa un hanus mare … de la mare !

    • ecologist Răspunde

      Noi din acest punct de vedere chiar suntem un județ relativ curat, spun relativ. Du-te prin Vâlcea ori Gorj sau Hunedoare și te apucă plânsul. De Maramu’ nici nu mai vorbesc cu minele părăsite. Nici cele provenite din mare nu-s OK mai ales din cauza modului de pescuit nesustenabil cu trauler și a zonei. E nenorocire dacă te gândești cât se pescuiește, cum se pescuiește dar mai ales cât se aruncă. Noi aici nu prea vedem asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.