Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO. Separare cu garduri în mai multe supermarketuri din Satu Mare. Vaccinații și nevaccinații

Situație neobișnuită în interiorul mai multor supermarketuri din județul Satu Mare, acolo unde s-au montat garduri metalice pentru nevaccinați. Situația este similară în mai multe supermarketuri din România, iar unii oameni sunt revoltați, pe când alții doar se amuză.

Pentru aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale, reprezentanții supermaketurilor au montat garduri metalice în interior, delimitând astfel spaţiile de acces ale persoanelor vaccinate și nevaccinate. Personale ce vor să cumpere de la magazinele din galeria comercială a supermarketului trebuie să prezinte certificatul verde.

Foto: Buletin de Carei

7 comentarii

 1. un fraier vaccinat Răspunde

  Apartheid curat.

  • Garcea Răspunde

   Fraier este cine nu se vaccinează,mai ales că e gratis.Sunt locuri unde dai mai mult de 100 dolari să primești vaccin ,că nu este pt toată lumea.

   • un fraier vaccinat Răspunde

    Indiferent de ce spui ia uită-te la niște poze istorice din Africa de Sud că din Germania nazistă nu mai vreau să vorbesc! Sau de cele din USA cea democrată din anii 50-60! Zici că nu seamănă? Sau ți se pare în ordine? În țara asta orice treabă temporară rămâne definitivă! Aici e problema! Punem pariu că așa va fi?

    • Prosti da' mulți Răspunde

     M-am uitat la pozele tale. si l-am vazut pe futin.
     Pun pariu ca gardurile sunt pentru negri, cum de nu m-am gandit. Ai dreptate! seamana pozele.
     De acuma in colo o sa ramana definitiv. Voi negri la cumparaturi in Kaufland si noi albii dupa gratii. 2000 de ani asa va fi, pana o sa-ti tragi si tu o injectie in kooor. Crede-ma, nu doare, dar bistosi o sa-ti creasca par pe limba si floci in koor. Asa ca, Doamne fereste sa sa te vaccinezi.

 2. Yon Răspunde

  De ce au lăsat loc sub gard și deasupra?Treabă de mântuială, nu altceva.

 3. unu Răspunde

  ziarist de 2 bani tu nu vezi ce scrie acolo zona in curs de reamenajare???????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.