Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Tânără din Satu Mare, medalie de argint la o competiție din Bruxelles

O tânără sportivă originară din Satu Mare, a reușit performanța de a câștiga locul 2 la Competiția internațională de gimnastică ritmică organizată în Bruxelles, categoria de 12 ani.

Povestea Giuliei Șimon a fost adusă în atenția publicului tocmai de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

“Frumoasă și talentată, Giulia este un copil excepțional, care la doar 12 ani face gimnastică ritmică deja de 6 ani cu rezultate remarcabile. Muncește și se antrenează zilnic pentru realizările sale la clubul Brussels GR Mounier, din capitala Belgiei.
Săptămâna trecută, Giulia a urcat pe podium din nou, câștigând locul 2 la divizia cerc, la categoria de vârstă 12 ani. Competiția internațională de gimnastică ritmică organizată de clubul sportiv la care ea activează și se antrenează a avut loc la Bruxelles. Acum se pregătește pentru viitoarele competiții la care va participa în decembrie la Luxembourg și în februarie în Ungaria. Îi ținem pumnii și cu emoție așteptăm rezultatele” – detaliază Aurelia Fedorca.
Tânăra de doar 12 ani, are deja 6 rezultate remarcabile în carieră, muncește și trage din greu zilnic pentru rezultatele sale tot la clubul Brussels GR Mounier, din Bruxelles.

Un comentariu

  1. Marin Răspunde

    Loc bun de adus masini second hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.