Ultima actualizare: azi, 12:58

Locale

FOTO/VIDEO. Satu Mare, îmbrăcat de Sărbătoare. A fost pornit iluminatul festiv

Municipiul Satu Mare a îmbrăcat haine de sărbătoare! În această seară, marți, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, a fost pornit iluminatul ornamental și s-a deschis Târgul de Crăciun.

Primăria Municipiului Satu Mare și-a propus și în acest an să transforme orașul într-un loc magic, unde sătmărenii să poată descoperi în fiecare zi o poveste, iar surprizele pregătite de municipalitate să le aducă zâmbete pe buze.

Iluminatul de sărbători a fost pornit în această seară, la ora 18.00, la bradul din Piața Libertății. Centrul istoric, străzile adiacente și copacii din parcul central s-au umplut de luminițe, iar toată atmosfera feerică este completată de figurine luminoase: reni, oameni de zăpadă, ursuleți și un tunel de lumini.

Tot în această seară s-a deschis și Târgul de Crăciun, care a umplut Parcul Central de arome de vin fiert, turte dulci, cozonaci și alte preparate specifice acestui sezon. La toate căsuțele producătorilor, sătmărenii vor găsi nenumărate produse alimentare și artizanale.

Ca o noutate, în acest an, Primăria a ales trei locații, din trei cartiere diferite, care au fost, de asemenea, decorate cu lumini și elemente decorative specifice. Acestea sunt:

  • Micro 16- Parcul Liniștii;
  • Micro 17- Parcul UFO;
  • Cartierul Solidarității – parcul din Piața Anghel Saligny.

De asemenea, și în acest an, în cartierele municipiului, vor fi continuate proiecțiile de lumini pe clădiri, care au fost atât de apreciate de sătmăreni la ediția trecută.

 

12 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Noroc ca nu era ceva mai bun sau important de facut

  2. D. Trump Răspunde

    B.1.1.529

  3. Mdrink Răspunde

    In Romania nu e obligatoriu masca in spatii deschise? Eu sunt contrariu la tot balamucul asta,plus ca nu am sa ma vaccinez niciodata impotriva virusului asta. ..dar legile se respecta,ma ales ca masca nu e chiar o prostie.
    Dar voi astia ce umblati fara masca, chiar daca e obligatoriu, va credeti mai importanti ca restul…mai smecheri?

  4. Satmarean 1 Răspunde

    1. Politia,si nationala si locala, au dormit in izmene. Nu treb sa- si faca simtita prezenta ,nu neaparat prin amenzi,doar daca ere cineva agresiv verbal, ci prin atentionare?
    2. E Ziua Nationala a RONANIEI. Unde sunt drapelele de pe stalpi? In centru sunt tot la al treilea stalp,pe podori zero, str Careiului, zero si as putea continua. Rusine primarule. Asta spune multe si imi voi aminti la alegeri.

    • Ilinca Răspunde

      De acord cu punctul 2.
      RUȘINE NU DOAR PRIMARULUI DE LA CARE NU PREA AI CE AȘTEPTA CI SI ÎNTREGULUI CONSILIU LOCAL, CU TOȚII DOAR O ADUNĂTURA DE CĂPUȘE‼️
      RUȘINE SI PORTALSM CARE PANA LA ACEASTA ORA NU A SCRIS NIMIC DE ZIUA NAȚIONALA A ROMÂNIEI ‼️

    • Johnny fără dinți Răspunde

      Ați trăit o adevărată traumă. Cum ați putut trece pe acolo fără să fie steaguri pe sus? Banuiesc că erați înfășurat în drapel că altfel nu îmi explic. Eu pe “podori” nici nu mai calc! Suntem rușinea “Ronaniei”. Votăm hAUR toți ronanii!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @Johnny fără ….minte. Esti roman cat sunt eu maghiar. Vezi numai paiul din ochiul celuilalt dar bârna ta sta bine mersi la tine si nu o simti.

  6. S Răspunde

    Anul trecut am criticat lipsa drapelelor de pe Strada 1 Decembrie1918!Nu același lucru s-a întâmplat cel putin azi !Sunt drapele pe cele 2 poduri!Centrul arată acceptabil.Nu știu ce e în cartiere…Nu l-am văzut azi pe domnul Primar.Sper să nu fie bolnav!Pentru ce am văzut azi FELICITĂRI !

  7. Satmarean 1 Răspunde

    Cred ca ai nevoie de ochelari…

  8. Radu Răspunde

    Luminițele sunt chiar drăguțe, dar parcul central este jalnic ( mă refer la alei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.