Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Incidența COVID în localitățile din județ. Trei comune au rata de infectare zero

La data de 08.11.2021 în județul Satu Mare incidența este de 3,38 îmbolnăviri la mia de locuitori, în ușoară scădere la nivel județean și la nivelul municipiului reședință de județ, informează Instituția Prefectului. Dacă în unele localități incidența a depășit 5, respectiv 6 la mia de locuitori, în trei comune din județ rata de infectare este zero.

Incidențe peste 6 îmbolnăviri la mia de locuitori se înregistrează în Andrid (8,68), Pir (7,02), Tășnad (6,50) și Terebești (6,49) iar peste 5 îmbolnăviri la mia de locuitori se înregistrează în Ardud (5,63), Acâș (5,58), Sanislău (5,41), Cehal (5,34), Satu Mare (5,12) și Culciu (5,09).

Niciun caz de îmbolnăvire (incidența zero) se înregistrează astăzi în Gherța Mică, Racșa și Orașu-Nou.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    “Niciun caz de îmbolnăvire (incidența zero) se înregistrează astăzi în Gherța Mică, Racșa și Orașu-Nou.”
    Deci tot osenii da lectie!
    Nu te vaccinezi, nu mai este problema cu virusul.
    PLM nu mai intelegi nimic.

    • ... Răspunde

      Insinuatorule ! aia au trecut prin boala .Efectul distructiv al virusului se va vedea in 2-3 ani,deja incep sa moara oameni trecuti prin covid.

      • Dr Răspunde

        Multi oameni au organele afectate in proportie de 10-40% ,fara sa simta asta ,eventual o oboseala cronica.Inca partea cu ce mutatii face virusul in organism este putin cunoscuta.

      • fffffpppp Răspunde

        si aia care au trecut prin injectie de unde sti ca nu o sa pateasca nimic? o sa moara poate de tot feluri de boli “autoimune” . Deja OMS o zis ca urmeaza virus fara rezolvare. Poate o sa atace numa nevaccinatii ;)…. sau poate doar vaccinatii :O

  2. H&R Răspunde

    @…fals si Dr. Ziceti ca de la vaxx nu vor avea vaxxerii nimic peste ani? Sunteti profeti. Biblia noua va fi despre voi numai, oameni buni.

    • rrrreeerr Răspunde

      Da, pentru ca vaxerii astia sunt doctori. Astia care se agita pe nevaccinati sunt deobicei medici cu diploma care posteaza pe portal. Cine nu s-a vaccinat , e pentru ca e prea prost… Asa zic expertii vaxeri

      • comentator Răspunde

        Doar în paranteză zic că la ăștia așa-ziși doctori care au timp să posteze teze covid pentru combaterea antivaxerilor ar trebui văzut ce și cum muncesc (dacă este adevărat că ei fac asta, cu toate că eu personal mă îndoiesc). Pentru că un om normal cu gărzi după el și după ATI ore bune numai de combaterea altora mai are chef. Eu aș dormi cât mai bine posibil și aș lăsa dracu telefonul și netul câteva ore. Ca să nu mai vorbesc de familie.

      • H&R Răspunde

        @rrrreeerr, te rog frumos, ăștia nu sunt doctori ci profesori după vaxxin. După vaxxin automat primești licență prof de Oxford. Poate și pensie specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.