Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Iulian Câcău: S-a decis de comun acord suspendarea activităţii conducerii AUR

Fostul coordonator judeţean al AUR Satu Mare, Iulian Câcău, a declarat că biroul politic judeţean nu a fost dizolvat, aşa cum s-a anunţat, ci s-a decis de comun acord suspendarea activităţii acestuia din cauza unor conflicte interne.

“Ştefan Csordas este un simplu membru AUR, are obligaţia de a aduce noi membri ca oricare alt membru de partid. I s-a dat target să muncească, cum fac toţi membrii şi au apărut conflicte în judeţ. Am căzut de acord la suspendarea activităţii biroului de conducere”, a spus Iulian Câcău.

Deputatul Darius Pop din Maramureş a fost numit coordonator AUR Satu Mare.

Alegerile vor avea loc după ce vor fi organizaţii în 60% din unităţile administrativ teritoriale din judeţ. În momentul de faţă sunt constituite legal 23 de organizaţii.

10 comentarii

  1. Ka Kakau Răspunde

    Doamne ajuta. …Prost te-o facut ma-ta prost ai ramas. Uita-te la fata ta primitivule! Hitler ar fi invidios. Poate taranu de simion este un pic mai destept. Are doi neuroni. Aia care-l voteaza trei. In total 6 (sase) cu tine cu tot. Voi ganditi un pic din putul gandirii sau ganditi numai din gandirea putei?

  2. Decebal Traian Creimes Răspunde

    Auzi ma? Il cheama Darius. Da de ce nu i-o pus ma-sa numele de Decebal? Acuma numai bine era conducatoru Dacilor…Mare-i gradina lui Domnului…Suna asa cumva ca si cum pe Hitler l-ar fi chemat Itzig.

  3. Decebal Traian Creimes Răspunde

    Daca ceva nu iti convine Cacaule, poti sa vi la mine acasa sa ne lamurim asupra unor aspecte, poate iti mai bag un neuron in cap si poate intelegi (slaba speranta) ca NATIONALISMUL PRIMITIV nu are ce cauta in Europa secolului XXI si prostimea urmeaza sa se mute pe Marte…ma rog, prea bine, poate pe Venus( adica in IAD) pana in 2100,
    Ma crucesc ca mai sunt 17% oameni in tara asta care-i admira pe prostovanii astia.

  4. silviu Răspunde

    Caca u nume predestinat , un rahat pe bat ce definește cel mai bine această mândră țară condusă de către inteligenții ei politicieni . Valoare zero.

  5. darius mop Răspunde

    Deputatul lui peste Darui MOP rotativ cu aburi sau electric , lautar prin crasmele maramuresene deputat din inconstienta Simionului . O vrem pe Sosoaca ! Georgica , iarna nu-i ca vara , Szatmar nu-i Focsani .

  6. Ștefan Răspunde

    Câcău a fost schimbat pentru că a făcut înțelegeri ascunse cu UDMR

  7. Adevaru gol-golut Răspunde

    Cacarau si Ciordas au venit amandoi din PNL in AUR

    PSD, AUR si PNL aceiasi mizerie

  8. haur Răspunde

    ce-l mai ridica in slavi portalul pe ciordas la alegerile pnl… acum iar finanteaza fituica asta de rahat? si-a mai pus si postacii sa comenteze aiurea. bei umflatule, uita-te-n oglinda. bisnitar de doi lei. tu zi cum e cu marcile imprumutate inainte de a fugi din tara nu te da mare om de afaceri si politician. pe langa tine oricine arata bine , inclusiv cacau. fa-ti poze cu sosoaca ca e de calbrul tau

  9. szaros csordas Răspunde

    un ciudar cacacios .sau un cacau inciurda cred ca nu este mare diferena,,,doar atat !!!!fiecare pasare pe limba ei se caca n ciuda huuuuuu,

  10. om de rand Răspunde

    Comentatorilor! Voi a-ti evadat de la psihiatrie? Nu stiti sa comentati mai civilizat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.