Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

LISTĂ. Satu Mare, printre județele cu cele mai multe școli deschise cu prezență fizică

Aproape 68% din școlile din România s-au redeschis luni cu prezență fizică, condiționat de pragul de 60% vaccinare în rândul personalului, conform datelor transmise luni de Ministerul Educației. Satu Mare se află în topul județelor privind gradul de vaccinare al cadrelor didactice.

Județele cu cele mai puține școli deschise cu prezență fizică sunt Covasna și Suceava, codașe la vaccinare. În Covasna, din 81 de unități de învățământ, doar 15 s-au redeschis cu prezență fizică, iar în Suceava – 59 din 230.

La polul opus se află Ialomița, unde din 96 de școli doar 6 fac cursuri online și Dolj, unde din 229 de școli, doar 27 fac ore online, restul fiind deschise cu prezență fizică.

Județul Satu Mare se află pe locul zece în ceea ce privește gradul de vaccinare al cadrelor didactice. Din 129 de unități de învățământ s-au redeschis 103.

Sursa: hotnews.ro

2 comentarii

  1. Pupãzãu Răspunde

    Unde esti Jurma? Sa ma iei de pwla si sa-ti dau mwie pana nu iese ceva frumos din gura ta.

    • România reală Răspunde

      Și tu zici că unde naibii e apocalipsa de 150 la mie incidență??? O să zică în cel mai rău caz că nu a mai venit apocalipsa că s-au luat măsuri. Daaa. Lungime și lățime, aia.😱😲🥴🤮💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.