Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

LISTĂ. Situația vaccinării în județul Satu Mare, pe localități

Autoritățile au prezentat luni topul localităților din România în funcție de procentul acoperirii vaccinale. Potrivit acestor date, rata de vaccinare în mediul rural este de doar 22.52%, în timp ce în mediul urban este de 38.30%, iar în marile orașe de 40.11%.

Primele localități – în funcție de procentul acoperirii vaccinale (peste 50%):

  • 60.48% – comuna Dumbrăvița, județul Timiș;
  • 57.46% – comuna Salva, județul Bistrița-Năsăud;
  • 56.38% – comuna Cârcea, județul Dolj;
  • 56.33% – comuna Valea Lupului, județul Iași;
  • 54.27% – comuna Giroc, județul Timiș;
  • 53.41% – comuna Izvoru Crișului, județul Cluj;
  • 52.5% – orașul Otopeni, județul Ilfov;
  • 52.42% – comuna Rimetea, județul Alba;
  • 52.38% – municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj;
  • 52.32% – comuna Chiajna, județul Ilfov;
  • 51.47% – comuna Sfântu Gheorghe, județul Tulcea;
  • 50.25% – comuna Florești, județul Cluj;
  • 50.25% – comuna Berceni, județul Ilfov;
  • 50.11% – comuna Corbeanca, județul Ilfov.

Situația vaccinării în localitățile din județul Satu Mare:

 

7 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Aceste cifre tin cont si de populatia vaccinabila plecata din judet, cum este cazul in multe comune din zona Oasului? Nu ca i-as disculpa pe oseni care ne-au facut fruntasii tarii la rata de infectare, la un moment dat ….
    Mi-as mira sa fie cifre cu adevarat reale.

    • ... Răspunde

      @Lili. Mulți oșeni îs plecați deci nu ai pe cine testa ori vaccina. Rezultatul este incidență zero în acele sate. Dar nu ai tu frică că vine Crăciunul! Pe de altă parte sunt mulți oșeni care și-au construit recent case prin Botiz, Odoreu, Păulești, Vetiș ori mulți chiar în Satu Mare. Ei figurează în scripte ca și rezidenți ai acelor localități deja. Dar ceva nu e koșer cu vaccinul ăsta că unde se vaccinează oamenii acolo explodează cazurile. Nu numai la noi, așa e și în străinătate inclusiv în vestul educat și civilizat.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Ceva nu este in regula !
    Ori stirile nu sint reale, ori fenomenul vaccinarii nu a trecut testul !
    Mai zilele trecute a fost publicata situatia infectarilor pe fiecare comuna din judet.
    Culmea ca acolo unde situatia vaccinarii este foarte scazuta, potrivit situatiei de azi, tocmai acolo situatia infectarilor era cea mai scazuta !
    Era dat ca exemplu Certeze, Turt , Camarzana, Gherta Mica etc…
    Stirea este pe pagina 2.

  3. delia Răspunde

    Cienna Knowles nu voia să se vaccineze. Tânăra de 19 ani, vedetă a echitației australiene, a fost nevoită să facă o alegere: să-și piardă slujba și accesul la toate activitățile care o împlineau sau să facă injecția. A ales a doua variantă și acum regretă din spital,”A doua zi dimineața am mers la doctor, care m-a trimis la spitalul de urgență. Am fost internată la secția de pneumologie cu cheaguri de sânge în picioare, stomac și în ambii plămâni. Cantitatea de cheaguri din plămâni este echivalentă cu cea pe care ar cauza-o o coastă ruptă, așa că este puțin dureros și mi-e greu să respir. Ca parte a procesului de recuperare, iau acum medicamente – lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată în viața mea. Ca efecte secundare ale acestora, am hemoragii interne și sângerări nazale, precum și o serie de alte lucruri pe care aleg să le țin pentru mine. Nu am avut niciodată probleme medicale, afecțiuni subiacente, nu am luat medicamente pentru nimic. Eram complet sănătoasă. Nu am fost niciodată bolnavă.” Si sunt multe cazuri de reactii adverse doar ca la TV nu au voie sa le prezinte.Pe 12 noiembrie, Anthony Fauci a participat la podcastul The Daily al The New York Times pentru a discuta despre starea actuală a coronavirusului în SUA. Potrivit lui Fauci, oficialii încep acum să observe o oarecare scădere a imunității atât împotriva infecției, cât și a spitalizării, la câteva luni după vaccinarea inițială.Normal ca organismul nu mai lupta cu infectiille odata ce l-ai dat peste cap cu vaccinuri.A nu se compara vaccinurile copilariei cu un experiment in masa.Lumea trebuia testata si tratata, nu injectata, de aici si valurile care nu se mai termina.

  4. ... Răspunde

    Și între timp sunt am înțeles că sunt percheziții la vama Petea pe certificate false și vaccinări la chiuvetă, sunt suspiciuni temeinice și că ar fi ceva contribuții în acest sens ale eroilor de la desepe vă și acolo e ceva action azi. Mă gândesc altfel DNA nu ar face ce face azi. Și la care desepe stadiul vaccinării este de doar 60%!!! Așa că IA MEREȚI VOI ÎN PLM ȘI ÎN P@LĂ DE HORSE! Da’ cu toții! Cine să vă mai creadă??? Dacă voi vă permiteți asemenea fapte “eroice”???😱😲😤🤮💩💩💩 Pentru aceste fapte penale toț antivaxerii sunt de vină??? Să bă crape obrazul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.