Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

TRAGEDIE. Proaspăt căsătorit, un profesor de matematică a fost găsit spânzurat!

Tragedie, astăzi, în orașul Ulmeni din județul Maramureș. Un tânăr profesor de matematică-informatică, în vârstă de 24 de ani, de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Pop de Băsești” din Ulmeni a fost găsit spânzurat, potrivit VasileDale.

Nefericitul incident ar fi avut loc după terminarea orelor, fără ca cineva să cunoască motivul din spatele gestului extrem. Bărbatul s-a căsătorit recent, în urmă cu trei luni. El nu a lăsat niciun mesaj prin care să explice de ce a recurs la acest gest.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

„Astăzi, 15 noiembrie, la ora 11.42, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie, despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de o grindă din lemn în podul grajdului de animale în localitatea Arduzel.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 24 de ani din Arduzel. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei medicale a decesului.”, este mesajul Poliției.

 

6 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Poate o aflat ca mai urmeaza 2 ani de restrictii si a ales iesirea decat nebunia. Poate altii aleg sa faca la fel sau din contra in deresia lor spun ca mai bine distrug ce ii distruge

  2. Golf Răspunde

    Vreun efect secundar al vaxxului.

    • garcea Răspunde

      Voi astia antivaxeri ,numa asta asteptati ,sa bagati anti oricand oriunde , la oricine , aveti ceva probleme cu creierul , probabil ceva post covid -long covid !

    • 6to6 Răspunde

      S-a terminat repede borcanul cu miere…

  3. fffffpppp Răspunde

    E de la vaccin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.