Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

OFICIAL. Municipiul Satu Mare a intrat în scenariul verde!

Este oficial! Municipiul Satu Mare a intrat, astăzi, în scenariul verde, după ce incidența Covid-19 a scăzut sub 2 la mia de locuitori.

Mai exact, rata de incidență la nivelul municipiul Satu Mare, astăzi, marți, 23 noiembrie, este de 1,79 de cazuri de Covid-19 la mia de locuitori.

Trebuie menționat și faptul că incidența continuă să scadă în majoritatea localităților din județul Satu Mare, în mai multe comune neexistând niciun caz de coronavirus. Localitățile cu rata de incidență zero din județ sunt Târșolț, Cămărzana, Halmeu, Foieni și Socond.

Foto: Balog Zsolt

32 comentarii

  1. Andana Răspunde

    Si atunci la ce mai verificati certificate? E VORBA DE DICTATURA ..NU DE SANATATE!!!!

  2. Guvidu Răspunde

    Deja în altă parte merge valul 5.

    • Dacus Răspunde

      Valul 5 din Occident este acest val al nevaccinaților şi al persoanelor care au trecut prin boală cu mai mult timp în urmă. La noi, acest val este în desfășurare, încă nu am ieșit din el. Noi nu am avut o perioadă în care autorităţile să protejeze prin măsuri stricte de carantină infectările şi astfel valul să fie limitat.Cea mai mare problemă este numărul de vaccinări. Dacă am fi continuat să ne vaccinăm cu o rată de 100.000 de vaccinări pe zi am fi evitat cu totul valul 5 pentru că am fi avut în martie 75% din populaţie vaccinată”

  3. H&R Răspunde

    În alte țări bine vaccinate deja vai și amar. De ce? Tot românii?

  4. satmarean Răspunde

    DECI NU SE MAI POARTĂ MASCĂ PE STRADĂ ȘI ÎN SPAȚII DESCHISE!

    • covid 21 Răspunde

      Sau din cauza cifrelor mici se va impune masca și în interior? Nu se poate domn’le! Așa nu facem treabă!

  5. Andana Răspunde

    @Alex
    Sunt vaccinata ,stimate domn..si imi pare rau pentru ca am dureri groaznice de muschi ,oase si tensiune, reactii pe care nu le-am avut inainte de vaccin! Dar nu fac discriminare si imi pasa si de cei care nu s-au vaccinat pentru ca ii inteleg..au alte boli, ori au trecut prin boala!Nu inseamna ca daca maine imi scot apendicele trebuie sa-l scoata toti! Actele medicale trebuie lasate la latitudinea fiecaruia, nu impuse cu santaj! Asta fac,ne santajeaza!!!Sper ca lumea sa se trezeasca pana nu e tarziu!Tot mai multi vaccinati se imbolnavesc sau mor subit, de ce ascund de noi aceste probleme?!De ce un CERTIFICAT determina segregarea noastra și condiționeaza dreptul la muncă! Vi se pare normal?Mie si altora ..NU!!!

    • ... Răspunde

      @Andana. Eu din solidaritate nici nu mi-am căutat tâmpenia asta de certificat verde. Unde nu au voie nevaccinații nu mă duc nici eu. Nu va avea o finalitate fericită toată acțiunea pentru că este fizic imposibil ce se dorește. Plus nici eu nu văd sensul la multe măsuri impuse. Bine că nu se revine la orarul de cumpărături ori la ideea aia năstrușnică cu deportarea celor peste 60 de ani la grămadă. Cât de prost poți fi să te gândești la o așa aberație? Când mai aplaudați unii măsurile impuse să vă gândiți puțin retroactiv ce ni s-a impus anul trecut fără nici o noimă. Apoi te miri că nu se respectă? Eu nu! În acest moment dacă 35-40% din oameni poartă afara masca am zis mult! Numai trebuie să lăsați tastatura și să coborâți în stradă.

      • Nu va mai vaitati, mai bine vaccinati. Răspunde

        Certificatul verde nu va mai fi suficient în Italia. Ţara pregăteşte să introducă un Super Green Pass
        Italia are în vedere un super-certificat verde, pentru a contracara valul de infecții cu coronavirus din țară, cu restricții mai mari împotriva celor nevaccinați și în favoarea celor care, pe de altă parte, s-au imunizat.

    • Josef Mengele Răspunde

      Nu te supăra pe Halex, deoarece are un jumate de litru de sânge stricat în organism .

      • Dr Răspunde

        Nu zau, iarasi faceti pe sperietoarea, parca aveti o dorinta morbida, de a face sa moara cat mai multi oameni.
        Adevarul este ca virusul face distrugeri semnificative in organism, cu urmari, care in timp se agraveaza, si vor da probleme medicale tot mai grave. Gravide vaccinate nu au avut probleme in timp ce cele trecute prin covid ulterior au avut o crestere cu 30% la nasteri cu probleme fat decedat.

    • @Andana Răspunde

      Antivaccinistii sunt in stare de orice, si sa umble cu cioara vopsita., mintesc de rup,
      pe cati cunosc nu au nimic de la vaccin, si nici nu mor subit, da am prietena care dupa 6 luni trecuta prin boala a murit subit.

      • radical2 Răspunde

        mmhh.. daca minti si tu? Eu cunosc vaccinat care a murit. De asta ce zici? e o minciuna, nu? :))

    • Andana Stricata Răspunde

      https://www.libertatea.ro/stiri/femeie-in-varsta-de-100-de-ani-din-neamt-vaccinata-cu-doza-trei-ce-m-a-tinut-in-viata-a-fost-increderea-in-medici-si-medicamente-3850422
      Citeşte întreaga ştire: Femeie de 100 de ani din Neamț, vaccinată cu doza trei: „Ce m-a ținut în viață a fost încrederea în medici și medicamente”

  6. idiotilor Răspunde

    Prelungirea stării de alertă este declarată pentru încă 30 zile începând cu data de 09.11.2021

    indiferent ca esti verde gri sau rosu (la fatza?)

    decui pune numai masca pe moaca si nu mai tot trage flegme!

    • @idiotilor Răspunde

      Idioten, numele tău spune tot! Iar ai făcut rost de ceva aparatură IT furată și postezi repede ceva până nu se află? Vecinul tău știe că îi furi netul?

  7. radical2 Răspunde

    Se poate da statul in judecata daca am reactii adverse de la vaccin daca acesta m-a obligat sa-l fac? Normal , drepturile atrag dupa sine si niste obligatii. Si invers. Oare se gaseste un avocat sa rapunda?:)

    • P.431 Răspunde

      Nu stiu cum se vaccineaza in RO. Dar daca iti da sa semnezi pt. tot ce se intampla dupa vaccin (reactii adverse,moarte ,etc) ,teoretic nu ai ce sa le faci.

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Acum orice afectiune apare dupa efectuarea vaccinului…..sigur acesta e cauza. Pe ce se bazeaza? Si daca nu- ti faci vaccin poate sa apara orice. Atunci? Vorbe.. .vorbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.