Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Peste 400 de locuri de parcare au fost amenajate în acest an, în Satu Mare

Peste 400 de locuri noi de parcare au fost amenajate și semnalizate în acest an în municipiul Satu Mare, în ultimii 4 ani fiind amenajate peste 4000 de astfel de locuri de parcare.

În total, 122 de locuri au fost amenajate în Piața Soarelui și peste 270 în cartierul Carpați 2.

Potrivit unei postări a Primăriei Municipiului Satu Mare, în continuare se dorește crearea altor locuri de parcare în cartiere. Investițiile au fost realizate din bugetul local.

11 comentarii

  1. Vas Răspunde

    Și dacă sunt din bugetul local, înseamnă că sunt din banii sătmărenilor. Și dacă le-am plătit odată, de ce ne mai cereți bani de parcare? Știm, va-ți creat o sursa de venit să aveți salarii de lux, pe spinarea contribuabililor. Este ca și când ți-ai cumpăra un apartament și apoi ai plăti chirie.
    Nesimțiților!

    • Prosti da' mulți Răspunde

      asa-i! daca le-ai platit odata sa nu le mai platesti niciodata. Ca om circula prin curte pe la tine, ca drumuri nu om mai avea. Repet: despre hotie este alta poveste. de discutat.

    • Prosti da' mulți Răspunde

      acuma hai sa fim seriosi, alea sunt salarii nesimtite sau noi suntem nesimtiti ?i Ca nu realizam cat valoram noi astia cu 450 euro si cincizeci de bani salariu. Atunci cand mergem sa alegem nu ne gandim la salarii nesimtite ne gandim ca ne roade politica in kooir. De cate ori am luat țeapa? Hai fiți sinceri.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Vorba lui mama. Mă duc în piață, dau 2 lei și primesc un kil de cartofi. Aici pentru taxa de parcare ce primesc? Niște dungi albe trase pe asfalt? Că nu tu iluminat public în parcări, nu tu supraveghere prin camere, nu tu întreținere ori deszăpezire iarna! Deci???

    • Prosti da' mulți Răspunde

      prea multe pretentii ca sa iti inchipui ca parchezi un bmw. asa perfectiune nu exista nici in …am vrut sa zic USA(sincer? chiar nici acolo)… nu exista nici in Koorea de Nord.

      • altu fără bmw Răspunde

        Am văzut în Canada. Inclusiv acolo ai posibilitatea iarna pe frig să-ți încarci bateria mașinii ca să poți pleca la o adică și asta am văzut într-un oraș relativ mic deci nu Toronto ori Montreal. Și nu acum ci acum 20 de ani. La noi sunt pretenții ca să plătim dar nu vezi la infrastructura mai nimic reinvestit. Baniiluați pe parcări se reinvestesc de ani buni în piețe că tot ADP le coordonează și pe alea. Și dacă îmi lovește careva mașina parcată regulamentar în parcarea plătită și dacă apelez la primărie ăia ridică din umeri! Dacă ți se pare în regulă asta eu nu am ce face!
        Regulamentul parcării la noi spune că trebuie să parchezi cu mașina în spațiul delimitat, marcat. Dar iarna din cauza zăpezii nu se vede! Deci dacă eu să zicem parchez și nu plătesc și vine careva să mă amendeze eu merg la tribunal și câștig că marcajul și restul nu se vede. Ți-ai pus tu întrebarea de ce nu prea amendează mașinile parcate aiurea iarna?

    • Prosti da' mulți Răspunde

      daca nu sunt dungi,de ce nu sunt, daca sunt camere, de ce ne urmaresc. daca nu ninge de ce nu ninge, daca ninge de ce curata zapada. Apropo de curatat zapada, la noi chiar se curata,peste asteptari (nu aia de acuma ca nu prea mai avem). Eu am trait vre-o 5 ani in Germania, a nins foarte mult. Ca o paranteza, atunci a nins atat de mult ca s-a prabusit acoperisul patinuarului din Bad Rechenhall, au murit multi copii care erau la patinaj. Eram acolo si am auzit salvarile. Inchid paranteza.
      Deci pana la cinci dimineata, in Germania, nu misca nici-un utilaj sa curete zapada in orasele mici. A dost zapada de un metru si abia am reusit sa circul(livram mancare) De la cinci pana la sase, aproape(zic aproape) a fost curatata zapada pe drumuri. Dar nu perfect. Cateodata nici pe autobahn nu faceau fata chit ca mergeau plugurile aproape unul dupa altul. Cu natura nu te pui, ca poate sa-ti fie fatal.
      Asa ca nu fiti voi asa din pooola de grouf, ca nimeni nu-i perfect.

  3. zelenac radu Răspunde

    daca nu va convine sa mergeti inapoi la tara langa coada vaci, acolo nimeni nu cere nici o taxa ……..

  4. Prosti da' mulți Răspunde

    …da daca sunt din bugetu’ local inseamna ca nu mai trebuie sa platesti nimic? apoi de unde se mai alimenteaza bugetul local? Acuma vorbim logic, nu de salariile nesimtite ca aia este alta poveste.
    Acum ani buni cand s-a introdus TVA-ul in Romania, au mai fost si alte taxe, pe scaunele de la bar si restaurant, pe tutun, etc.Pe cuvant daca nu au venit “comerciantii” la engros si au cerut Carpați fara filtru gratis. Stiu sigur, ca am fost agent vanzari. Ei asa au inteles, ca au platit taxele si de acuma incolo primesc baxuri de tigari gratis. Asta nu este gluma este foarte real.

    • altu fără bmw Răspunde

      Plătesc pentru parcare dar asta e ca și un contract, fiecare parte are drepturi și obligații. Primăria se oprește la drepturi.

  5. împrăștiatu' Răspunde

    Câte locuri de parcare noi au fost făcute? Zero? Astea sunt locuri existente care au fost reasfaltate sau ce știu eu ce s-a făcut acolo, De ani de zile nici un loc nou, se construiește și nimeni nu impune locuri noi. Cine să impună? Primăria? Glumiți? Aștept darea în folosință a clădirii noi a Prefecturii. Atunci să vezi tu distracție! Mai ales dacă se va închide tot centrul vechi de la anul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.