Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Percheziții DNA, la Satu Mare! Corupție și fals în campania de vaccinare anti-COVID

Percheziții DNA, la Satu Mare! Corupție și fals în campania de vaccinare anti-COVID. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, comise de către funcționari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

În cursul zilei de 16 noiembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate pe raza județelor Bihor și Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Știre în curs de actualizare…

12 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Bine, ba baiatule!
    Luati-i pe toti, futu-i in gura de hoti!
    Inchideti curva aia de vama Petea, manca-i-ar cainii sa-i manance de corupti

    • ... Răspunde

      @Tibi. … mai e o “bubă” azi și la DSP. Cât de retard să fii ca tu, implicat din plin în prima linie a campaniei de vaccinare să faci așa ceva???

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Nestimtitii dracului. Sper ca acei care s-au vaccinat …la chiuveta si ajung la spital sa apuce sa si vorbeasca cine ia facut ….vaccinul,iar respectiva sa infunde puscaria si sa nu mai lucreze in sistem toata viata ei, iar pacientul daca nu spune sa-si plateasca spitalizarea.Sper ca serviciile sa aiba atata minte sa se infiltreze in asemenea grup infractional si sa-i lichideze in cel mai scurt timp.

  3. Aldo Răspunde

    Cea mai corupta tara din UE, o tara din lumea a 3-a.
    Romania = Stat Mafiot si nu se va schimba niciodata, niciodata.

  4. Altu Răspunde

    Bravo lor, au salvat vieți. Nu cum fac slugile vacciniste

  5. Gheorghe Răspunde

    Că bine zici,,altu”-le,bine le mai zici.Astia sunt capabili ca și la bolnavi în loc de tratament sa le dea apa chioară numa sa bage un ban în jeb.Daca ție și vreunuia din familia ta ti-ar face una ca asta ai mai zice,,bravo lor,au salvat vieti”?….o zi faină sa ai.

    • Altu Răspunde

      Da, mă Gheorghe,au obligat ei pe cineva să le dea bani,nu oamenii le-au oferit ,ca să scape de injectare. Dacă știam că se poate, apelam și eu, și sunt dispus să plătesc foarte bine,doar să scap de vaccinare. Nu vreau să mă sinucid cu bună știință. O să vedeți ce o să pățiți după atâta vaccin. Se vede deja în țările super vaccinate rezultatul: ” valul 5″. Deci, mai trebuie cateva doze. Timpul va demonstra cine are dreptate,doar că unii nu vor apuca vremurile alea.

  6. Gheorghe Răspunde

    ,,Alltu”-le după cum scrii pari cam speriat cu toate ca nu este cazul.Iți dai seama ce bine va fi pentru cei care rămân după ce vaccinatii se duc în valhalla?O sa rămână atâta loc în Europa și în restul lumii ca acei nevaccinati care rămân nu o să știe ce să facă cu atâta bine atâtea vile,mașini,proprietati rămase de la cei vaccinați,plecați cu grămadă în valhalla??!!!Tot amărăsteanu nevaccinat va deveni bogat.soooper,și io vreau.Ce fain o sa fie chiar mișto,asa ca merita sa investeti niște marunței,pentru a fenta vaccinarea.Buna optica,păcat ca mulți nu-si dau seama ce pierd și aleg sa se vaccineze,deci sa moara în 4-5 ani….vai de capul lor…..Mare fericire,mare va fi pe cei care rămân,raiul pe pământ nu alta.Cat despre binefăcătorii,salvatorii de vieți in halat care au luat bani pentru ,,a salva viețile sfătuiesc sa eviți pe cât posibil aceste creaturi….pai dacă faci bine salvând vieți asa cum spui tu,de ce mai iei bani(mită)…pai daca ești un samaritean milos care salvezi vieți apoi fa-o pe gratis frate,sacrifica ceva de la tine nu lua bani hoțul,salvator de vieți.Nu ți se pare ca ceva nu este în regula cu,,salvatorii”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.