Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Peste 60% din “vaccinările” de la Petea – false. DNA extinde ancheta

Peste 60% din vaccinările de la vama Petea sunt suspecte că ar fi false. Procurorii DNA au transmis astăzi într-un comunicat de presă că în vama Petea figurează aproape 4.500 de persoane vaccinate și se estimează că 3.500 de doze ar fi fost false.

“Din probele administrate a reieșit că, în perioada 08 septembrie – 02 noiembrie 2021 (supusă analizei până în acest moment) la Centrul de vaccinare Petea figurează în Registrul Electronic Național de Vaccinare (RENV) un număr de 5495 de persoane ca fiind vaccinate. Din analiza datelor au rezultat suspiciuni că peste 3500 de persoane fie nu ar fi fost fizic în centrul de vaccinare, ori au fost, dar nu ar fi primit efectiv doza de vaccin”, precizează DNA-ul.

Conform primelor detalii, dozele de vaccin au fost date în schimbul a 250-300 euro, bani care au fost trimiși către asistenții centrelor de vaccinare din Petea.

“Concret, cei trei ar fi procedat la identificarea unor persoane care doreau să obțină adeverințe de vaccinare fără a le fi administrată doza de vaccin, cerând și primind în schimb sume de bani (250 -300 euro). Banii le erau transmiși asistenților medicali din cadrul Centrului de vaccinare Petea implicați în activitățile infracționale descrise în comunicatul anterior, iar o parte li se „întorceau” drept recompensă pentru „serviciile” prestate”, se mai arată în comunicat.

Procurorii au mai reținut 3 persoane în cazul vaccinărilor de la Petea. Printre suspecți a fost chiar o asistentă medicală în cadrul DSP Satu Mare, BARTA PATRICIA-DIANA, care a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la luare de mită, complicitate la fals intelectual și complicitate la fals informatic; precum și alte două persoane fără calitate specială.
În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

14 comentarii

  1. Adevaratele Stiri Răspunde

    acum ati aflat de ce si “vaccinatii” mor de covid

    • radical2 Răspunde

      Nu .știam demult asta. Adică după datele din UK .sunt mai veridice ca cele din Romania .

  2. Ziaristul lui pește prăjit Răspunde

    Off, off greu mai e limbul român! Nu vaccinul e fals ci actul de vaccinare, adică certificatul a fost eliberat nelegal. E o mică-mare diferență că altfel producătorii lui Johnson&Johnson dacă se iau după titlu trag concluzia că personalul de la punctul de vaccinare a altoit vaccinul lor. Vă trebuie un proces din asta pe măsură? Mă îndoiesc. Deci vă rog sunați-o pe profa voastră de română ca să facă ordine în capul vostru! Nu de alta dar văd că greșeala de exprimare se repetă. Asta și cu a “pierdut lupta cu viața” și nu cum e corect “a pierdut lupta pentru viață”. Știu că nu sesizați diferența dar credeți-mă este!

    • Bucuresti Răspunde

      Lasa ziarist pui de Dac , Attila.

      • Ziaristul lui pește prăjit Răspunde

        Ce să las? E absolut jenant! Și mai vrem de la omul de rând să se exprime corect sau cel puțin rezonabil??? I-auzi! Pui de dac! Poa’ să fie pui de orice! În momentul în care dai drumul în spațiul public la ceva scris de tine sau semnezi ceva verifici dacă este corect și citești ce ai semnat! Cel puțin eu așa fac.
        Și ca să îți fiu pe plac mă semnez pui de dac, urmașul lui Attila. E bine așa?
        Problema de fapt nu este că mai greșeșc ci faptul că perseverează și repetă aceeași greșeală.

        • Ion Răspunde

          Jurnalismul adevarat e mort de mult, domnule. Acum doar titluri senzationale cu adevaruri distorsionate.

        • Gheorghe Răspunde

          Ziaristul lui pește prăjit”da ce crezi ca nu a verificat?A verificat și șeful lui de vreo doua ori dar ce sa faci dacă ,,niet cultura”Pentru a revizui ceva greșit trebuie neapărat sa știi cum este corect!!Altfel corectezi….tot greșit ca asa știi tu.Pana la urma dacă nu frecventezi școala(orele)și nu înveți degeaba ai diplomă.

  3. VIRUSOLOG Răspunde

    O singură certitudine există și anume că, vaccinurile anticovid nu sunt concepute pentru a preveni infecția sau transmiterea și nu te vindecă. Nu împiedică vaccinații să ia covid-19 și nici nu îi împiedică să-l retransmită dacă fac boala. Vaccinurile contribuie pur și simplu la limitarea severității simptomelor pentru unele persoane care au fost injectate. Majoritatea celor vaccinați cred că sunt protejați de infecție, urmare a vaccinării. În fapt, e o iluzie vândută pe bani mulți, din banii contribuitorilor UE.Vaccinând milioane de oameni, obligăm virusul să se muteze, să devină mai puternic și mai mortal. Încercarea de a inventa noi vaccinuri pentru noi mutații nu face decât să înrăutățească lucrurile, deoarece oamenii de știință nu pot depăși virusurile mutante. Iar persoanele care au fost vaccinate împărtășesc acum virusuri mutante cu cei din jur. Mutațiile devin din ce în ce mai puternice și mai letale. Sfârșitul măsurilor de izolare va fi perfect sincronizat pentru a se asigura că noile mutații ale virusului covid-19 se răspândesc pe scară largă. Sistemele naturale de apărare ale persoanelor care au fost vaccinate sunt suprimate deoarece preiau anticorpii specifici care au fost produși de vaccin. Și acești anticorpi specifici, cei produși de vaccinuri, sunt permanenți. Sunt acolo pentru totdeauna în corpul celor vaccinați. Rezultatul dezastruos este că sistemele imune naturale ale zecilor sau sutelor de milioane de oameni care sunt vaccinați sunt efectiv distruse. Sistemul lor imunitar nu va putea combate nicio variație mutantă a virusului care crește în corpul lor. Iar aceste virusuri mutante se pot răspândi în comunitate. Cred că acesta este motivul pentru care apar noi variații ale virusului în zonele în care vaccinul a fost administrat unui număr mare de oameni. Concluzia este că administrarea de vaccinuri oferă virusului posibilitatea de a deveni infinit mai periculos. Fiecare persoană vaccinată are potențialul de a deveni un criminal în masă, deoarece corpul lor devine un laborator pentru producerea de viruși mortali. … persoanele care au primit vaccinul nu vor putea răspunde la mutații, deoarece sistemul lor imunitar a fost susținut de un sistem de apărare artificială, care le-a fost dat de vaccin și care a fost conceput pentru a combate forma inițială a virusului. … Administrarea de noi vaccinuri nu va ajuta, deoarece virusul mutant nu va fi vulnerabil.Luati vitamine si protejati-va oameni buni!

    • Dr @ virusologul lui peste... Răspunde

      @Virusolog, indrugati verzi si uscate, nu ai la cine sa explici, tot aceleasi baliverne de pe retele sociale,…

    • Dr Haus Răspunde

      Ca sa vezi @ virusolog ca nu ai dreptate : mutatiile au loc unde se copiaza virusul de multe ori,, adica unde nu sunt vaccinati:
      Organizația Mondială a Sănătății (OMS) monitorizează noua variantă de coronavirus care prezintă numeroase mutații descoperită în Africa de Sud, programând o reuniune specială pentru vineri, 26 noiembrie,

  4. Lili Răspunde

    Peștii cei mari???

  5. Gusteru Răspunde

    Semnal de alarmă OMS: Europa a depășit 1,5 de milioane de MORȚI în doi ani – România, pe PRIMUL LOC la decesele COVID-19

  6. Toader Răspunde

    Din câte am înțeles eu, au fost arestați niste tineri de 20,24, până în 30 de ani,care eliberau certificatele, adică apăsau pe ,,bumbu,, de la tastatură ,,print,, .Ce treabă au acei copii cu corupția generalizată din țara noastră de ,,păcălici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.