Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Centru comercial amendat pentru că a montat separatoare pentru accesul nevaccinaţilor

Un centru comercial din municipiul Câmpina a fost amendat, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, după montarea unor separatoare mobile pentru a permite accesul persoanelor care nu deţin certificat verde doar în supermarket, nu şi în magazinele din galeria comercială. Asemenea separatoare au fost montate și în mai multe supermarketuri din municipiul Satu Mare.

Potrivit unui punct de vedere emis de ISU Prahova, instituţia s-a autosesizat după apariţia în spaţiul public a unor imagini şi comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în patru centre comerciale din municipiile Ploieşti şi Câmpina, fiind dispusă o acţiune de verificare.

„Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluţionate, iar cea de-a patra urmează să fie remediată în cursul zilei. În urma verificării au fost aplicate 3 avertismente şi o amendă de 2.500 lei”, precizează sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

 

8 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Bravo ! Le-ati dat avertismente si o amenda de rasul curcilor . Amenda aceea au ….facut-o in circa 5 minute cu toate casele deschise ! Inca o bataie de joc la adresa noastra !

    • Pixulescu Răspunde

      Uite cum iese prostia și invidia din tine!
      Tu scroafă proastă, dar tu crezi că ei fură marfa, așa cum o făceau părinții tăi? Marfa aia se plătește, adaosul comercial este destul de mic, trebuie să vândă, un magazin, câteva zile până ajunge să-și recupereze amenda!
      Și pentru ce? Ca să aibă nenorociții de antivaxxeri acces în magazin!
      Data viitoare, înainte de a grohăi, informează-te, proasta pulii!

      • Golf Răspunde

        Doar un vaccinat putea să lase un astfel de comentariu.

        @pixule, răutatea asta din tine de câte ori crezi că se va multiplica cu fiecare doză injectată? Se vede de la o poștă că printre multele efecte secundare adverse ale vaxxurilor coco sunt răutatea, irascibilitatea, cretinitatea, pierderea completă a gândirii critice și a umanității. Ești o dronă biologică.

  2. viitorul Răspunde

    perfect de acord cu rodica, trebuie inchise toate, de pus lunetisti pe acoperisuri si cine iese pe strada impuscat, ce atata circ?!

  3. Garuboz Răspunde

    @Pixulescu da ai vocabular nu gluma !Rodica nu tea jignit pe tine omule tu de ce vorbesti cu ea in halul asta ?

  4. Kaufland Răspunde

    Acum ar trebui sa nu mai mergem nici unu in acele magazine , numai așa sa vadă cum e !

  5. Rodica Răspunde

    Oamenii , se exprima in general , dupa cum le este pregatirea sau dupa cei 7 ani de-acasa . Atunci când nu exista niciuna din cele doua , te resemnezi si… mergi mai departe . Daca nu este de unde ….Cat tine de tine ai facut , restul depinde de celalalt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.