Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

PROGRAM. Spectacol de 1 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare!

Spectacol de 1 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare! Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” organizează miercuri 1 Decembrie 2021, ora 14,00, la Casa de Cultură a Simdicatelor Satu Mare – Sala Mare, un spectacol omagial dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul se va desfășura cu 30 % din capacitatea Sălii Mari a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare și va fi transmis online pe pagina de facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. Și anul acesta Ziua Națională a României va fi sărbătorită în condiții speciale.

„Rigorile pandemiei ne obligă să organizăm spectacolul omagial cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Cu toate acestea credem că artiștii noștri vor aduce un freamăt și o mireasmă proaspătă de speranță și încredere”, transmit reprezentanții CJCPCT.

În programul artistic vor evolua: Adriana Irimieș, Nicolae și Nicușor Mureșan, Petrică Mureșan, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas, Ana Holdiș Pop, Marian Buzilă, Bianca Cionca, Ionela Bumb, Darius Câmpean, Liliana Bota, Bogdan Bota, Paula Cornea, Iulian Goste, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”, Ansamblul Folcloric „Cununița Năzdrăvană”, moment de poezie și folk: Felician Pop și Adrian Lupescu.

* pentru spectacolul din data de 1 decembrie 2021, rezervarea locurilor se va face la sediul Centrului de Creație, str. Mihai Viteazu, nr. 32, responsabil referent – Gabriel Pustai: 0753.055.545 (între orele – 08:00-16:00, în perioada 22-26 noiembrie 2021).

Intrarea este liberă – pe baza Certificatului Digital/ dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau test PCR

7 comentarii

  1. Rumania Răspunde

    Asta ne mai lipsea.

  2. Rumania Răspunde

    Dute la Drexi sa castigi un leu pentru munca .

  3. H&R Răspunde

    Se poate intra si cu nazipass fals , a la qiuwetta? Intreb pt un prieten curios.

  4. Cetateanul Răspunde

    S-o vaccinat antivaxxerul de Petrică Mureșan? sau îl primesc și fără vaccin?

  5. Andana Răspunde

    Toata stima ,dar nu cred ca oamenii mai au chef de spectacole..Tara arde si..baba se piaptana. Daca tot sunteti o VOCE..iesiti in strada ,nu pe scena si aparati drepturile si libertatile oamenilor!

  6. Observator Răspunde

    Cum vine asta – intrarea este libera pe baza certif.digital sau a celorlalte matrapazlîcuri ? Ori e libera , ori e cu documente ? Pe unii i-a dilit rău ….pandemia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.