Ultima actualizare: azi, 13:09
Locale

Proiecție pe Palatul Administrativ din Satu Mare. Mesaj pentru femeile abuzate acasă

Proiecție pe Palatul Administrativ din Satu Mare. Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor a fost sărbătorită astăzi, 25 noiembrie, în întreaga lume, și a fost marcată inclusiv în județul Satu Mare printr-o proiecție imensă pe Palatul Administrativ.

Proiecția cu imaginile sugestive a fost realizată pe Palatul Administrativ din centrul nou al municipiului Satu Mare, scopul fiind acela de a transmite un mesaj cu privire la eliminarea violenței fizice și psihice asupra femeilor.

Imaginile au fost postate pe Facebook de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, cu mesajul: „Iubirea nu ridică palma la tine!”

3 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Dar pentru barbatii batjocoriti de femei ce se face in afara de faptul ca li-se spune ca trebuie sa nu se planga si cand cineva ia atitudine pentru ei este luat la suturi ca fiind probabil si el un abuzator. Sa nu uitam ca barbatii tac cand sunt batjocoriti de femei din aceleasi motive ca femeile plus stigma care le atarna de gat ca fiind barbati prosti sau slabi

  2. DARIA Răspunde

    Si pentru barbati va fi o proiectie pe cladirea Tribunalului

  3. Fasz Răspunde

    Femeile abuzate sunt niște putori ordinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.