Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Deputatul Radu Panait: „Fără pic de rușine, PNL a ajuns să aplaude PSD, și invers”

Deputatul USR Radu Panait a avut o reacție dură după învestirea Guvernului Ciucă. El a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la coaliția PNL-PSD-UDMR despre a căror membri spune că îi recomandă doar vechimea politică, nicidecum competențele profesionale.

Redăm integral mesajul deputatului Radu Panait:

Azi, am văzut cum fără pic de rușine PNL a ajuns să aplaude PSD, și invers. E un moment trist pentru noi toți, pentru că România azi face mulți pași în spate. În urmă cu aproape un an, vechea guvernare PNL-USR-UDMR și-a asumat un program de guvernare axat pe reforme. Azi, coaliția PNL-PSD-UDMR vine sub denumirea de ”Coaliția Națională pentru România”, cu un program de guvernare axat pe nevoile lor personale cum ar fi PENSIILE SPECIALE ale PRIMARILOR, cu toate că în campania electorală am auzit cu toții cum PNL promitea eliminarea lor.
Guvernul învestit azi e format în mare parte din oameni pe care îi recomandă doar vechimea politică, nicidecum competențele profesionale. În fruntea Ministerului Finanțelor, minister cheie pentru buna dezvoltare a țării noastre, îl avem pe Adrian Câciu, care în ultimii 20 de ani s-a perindat de la o instituție la alta a statului. La digitalizare îl avem pe domnul Florin Roman, licențiat în Științe Economice și fără niciun curs măcar în domeniul digital. De Sorin Grindeanu, actualmente ministrul Transporturilor ar fi multe de zis, dar mă rezum la a aminti faptul că el este omul care în 2018 ne-a scos pe noi toți în stradă pentru încercarea sa de a legifera hoția. Lista ar putea continua, dar prefer să mă opresc aici deoarece cele trei exemple sunt mai mult decât reprezentative pentru guvernul care acum ne conduce țara.
Programul de guvernare este o glumă. PNL-PSD-UDMR ne vorbește de măriri salariale, dar nu și despre investițiile și reformele de care atâta nevoie România. În 2020 PNL a câștigat votul românilor prin atacurile continue la adresa PSD, în timp ce PSD a câștigat voturi prin mizeriile aruncate la adresa PNL. O mișcare tipică politicienilor meschini. Nimeni nu s-ar fi putut gândi măcar vreodată în decembrie 2020 că PSD va băga mâna în buzunarul PNL și că vor reveni cu ajutorul acestora să preia din nou puterea în România.
Din acest moment USR devine principalul Partid de opoziție. Noi rămânem consecvenți și nu ne batem joc de votul vostru! Începând de acum ne vom folosi de toate pârghiile pe care le avem la dispoziție pentru a-i împiedica să ne îngroape țara!

18 comentarii

  1. :))) Răspunde

    Zi și lu Cozma Adrian când vi cu el acasă pe avion!

  2. Lili Răspunde

    Dl. Panait.
    Parca vroiai sa va aliați in alegeri cu PNL aici la Satu Mare …..

  3. Mircea Răspunde

    Panaite ia da ne doua 3 raspunsuri, ce ai facut tu pt satu mare de cand ai fost ales, ce fonduri ai atras? Care sunt meritele tale pt acest mic oras? Iti spun eu 0, ai platit articolul sanapari si tu pe ico colo

  4. Ana Răspunde

    Prea multi deputati,senatori,ministere,bani aruncati in vant si pensii speciale date aiurea

  5. Sapro San Răspunde

    Papagalul asta cine e ca sa-si dea cu parerea ???!!Loserii sa stea in banca lor si sa nu guitze !

  6. ion ion Răspunde

    nu il cunosc pe acest individ, dar era singurul cu intentii de dezvoltare locala in campania electorala.
    El vine\ din randurile privatilor , care au reusit ceva fara ajutor… de stat.

    Oameni buni, incercati sa va imaginati Romania reala peste 10 -12 ani …

    – Randurile pensionarilor speciali , tineri se va ingrosa de aprox. 10 ori
    – Se mai adauga si primarii cu pensii speciale ( si cei de comune …peste 2500 primari la nivel national tot la 4 ani )
    – Oamenii cinstiti si tinerii destepti vor parasi tara . Cei care acuma fura in sistem au odrasle care invata fix acelasi lucru ca model de bunastare
    – Populatia de etnie se inmulteste foarte rapid

    deci ….. Via Canada sau orice alta tara in care educatia si bunul simt nu sunt un handicap…

    • Pbeata Răspunde

      De aceeași părere

    • carcotas Răspunde

      👍 N-ai cu cine vorbi. Aici posteaza tot felul trepadusi politici marunti platiti pt. asa ceva. Acolo vom ajunge unde zici.

      • Trepăduș Răspunde

        Trepădușul ăsta ca și ceilalți useriști frustrați, se aruncă pe jos in parlament de necaz, parcă nu ei erau de gât cu liberalii, prea repede ai uitat mocoflete .Săriți in sus ca arși, că v-a lăsat neamțu din brațe, și nu o să fie conducătorul vostru in geacă roșie cum era cu ani in urmă. S-a folosit de voi, pentru a-și apăra poziția de trădător, mincinos și răzbunător. N-a făcut in timpul mandatului decât să dezbine clasa politică in loc să medieze și să-i unească pentru binele țării. Nu m-aș supăra, dacă ar fi suspendat in ultima parte a mandatului ca sa piardă toate drepturile și beneficiile de fost președinte. NU MERITĂ..

        • carcotas Răspunde

          Trepadusule, eu apreciam comentariul lui ,,ion ion”. Cum sa-l intrebi ce-a facut pt. Satu Mare?. Un astfel de mod de ,,a face” fundamenteaza toata coruptia la nivel inalt. Si USR-istii sunt diletanti dar au o vaga vointa de a fi altfel. Probe vor oferi cand vor fi la putere.

  7. Fasz Răspunde

    Singurul vinovat este Câțu! El a destrămat alianța!

    • Titirez Tirez Răspunde

      Măi Fasz,nu Câțu a destrămat-o,ci “tineriada” de doi bani !!

      • Gheorghe Răspunde

        Urât,urât de tot dar am ajuns sa o vedem și pe asta,,soarele si pionierii și-au dat mâna peste tară”…coaliția dezastrului a fost chiar ultima soluție pentru a avea majoritate confortabila(?î)n parlament altfel exista riscul de a se (re)aloa aceeași actori care împreună fiind nu s au înțeles de nici un fel.
        Vreau sa-l întreb pe acest flecușteț ce va face usr dacă peste câțiva ani va ajunge în poziția pnl ului?….nu sunt chiar asa de sigur ca nu vor face cam aceeași alegere ca și ei ca doar și usr-istii tot politicieni sunt.Nu?

        • carcotas Răspunde

          Ghita, faci procese de intentie? Te stiam altfel.

          • Gheorghe

            ,,carcotas”,nu fac nici un proces de nimic,doar vreau sa ne dam seama ca și aceștia,, noi”iubitori de altfel sunt cam la fel cu ceilalți.Orice alianță,orice intelegere care o faci intr-un anumit moment,cu o anumita persoana,intr-un anumit scop trebuie blindata cu principii peste care nu se trece.Semneaza fiecare si-și vad de treaba împreună pentru realizarea scopului inițial.Vorbesc în general cum ar trebui sa funcționeze un guvern(egal ce partide sunt).
            Acuma ca să înțelegi vreau sa spun cam cum funcționează o alianță.Ori în familie nu-i tot cam asa?….pai dacă pentru orice ne supărăm și ne bosumflam ar trebui ca după maxim o săptămână să divorțam.Cam asa a făcut acest usr…toți ceilalti(chiar majoritari)trebuie sa facă musai ce vor ei…dacă nu amenințări și divorț …..
            Asta ma face sa cred ca TOTI sunt o apa și un pământ.
            Cârcotaș cred ca ma lași sa am aceasta opinie!!??

          • carcotas

            Politica la noi si aiurea este despre bai care pot fi ,,extrasi” mai mult sau mai putin cinstit. Mi se pare necinstit sa dam in astia mici cand cei mari o pun de praduire. Iar intelegerea la praduire, daca merge, se va perpetua.

          • carcotas

            Corectie: ,,bani”

  8. x-ulescu Răspunde

    l-au arestat pe dide , a ramas fara furnizor ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.