Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Super-majorat într-o vilă de lux din Satu Mare, în plină pandemie. Amenda totală, 500 lei

Super-majorat într-o vilă de lux din Satu Mare. O petrecere de 5 stele a avut loc în vila unui milionar din județul Satu Mare, care a sărbătorit cu mare fast majoratul fiicei sale, deși în această perioadă evenimentele sunt strict interzise, iar pentru pentru petrecerea ilegală polițiștii au aplicat o sancțiune de 500 lei, potrivit Kanal D.

La eveniment a fost invitată să cânte celebra artistă Vlăduța Lupău. Petrecerea a avut loc chiar acasă la sărbătorită, într-o vilă de lux cu piscină. Din cauza gălăgiei, dar și a imaginilor postate pe rețelele de socializare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, amendându-l pe tatăl fetei cu suma de 500 lei.

Foto: cu scop ilustrativ

32 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Minunat. Foarte eficiente masuri . Nu m-as mira daca de sambata o sa se faca si nunti. La asemenea pedepse merita sa-ti bagi piciorul in toate legile din tara asta si sa-ti faci de cap. Se incurajeaza asta. Daca ii dadea 100000 de lei amenta si patronului si cantaretei poate se mai gandeau si daca se mai si imbolnaveste cineva din acel grup sa aiba si dosar penal organizatorul. Asa ar trebui intr-o tara normala. Nu ma intereseaza comentariile ,,desteptiilor”.

  2. H&R Răspunde

    “polițiștii s-au deplasat la fața locului, amendându-l pe tatăl fetei cu suma de 500 lei.

    Polițiștii l-au amendat pe tatăl fetei sumă de 500 de lei.”

    Ati scris numai sa fie mult de citit?

    • Satmarean2 Răspunde

      N-o sa vezi asa ceva in Romania in curand, cel ce a organizat petrecerea a stiut foarte bine cum sta treaba de la bun inceput si in mod voit si intentionat a ignorat toate restrictiile pentru simplul fapt ca “e ziua lu’ fata mea” si pt ca el e boier si pe el legea nu-l poate afecta cu nimic. Unde e dosarul penal pt organizatori si participanti pt zadarnicirea combaterii bolii? Unde-s amenzile pt a-l fringe pe nemernic sa nu mai faca si a doua oara? Nu-s nicaieri pt ca ei au alt statut fata de oamenii de rand, ei nu trebuie sa se supuna legilor si restrictiilor impuse pe timp de pandemie! Suntem rusinea mapamondului in ceea ce priveste gestionarea vaccinarii populatiei impotriva Covid-19 si de acolo si in ceea ce priveste cazul de imbolnaviri si morti si noua ne arde de bairam! Rusine politiei care vaneaza pe strada oameni saraci daca poarta masca cand in tot acest timp inchid ochii ca mai marii baroni sa poata da chef in vilele lor somptuoase! Vladuta Pampalau ar trebui si ea amendata si trasa la raspundere dur pt instigare la incalcarea restrictiilor privitoare la Covid-19. Bravo Romanica mea!
      Cu tristete, un satmarean plecat de pe meleagurile autohtone

  3. K9 Răspunde

    Pai si parlamentarii chefuiesc . Asa ca daca Parlamentarii pot de ce nu ar putea si poporul. Președintele se plimba la piramide si joaca golf asa ca si poporul are nevoie sa se relaxeze nu doar elita. Cat despre toti desteptii care mârâie , de unde stiti mah ca nu erau toti vaccinati.

  4. Lili Răspunde

    Dl. ministru de interne știe de aceasta fapta de arme a politiei noastre?
    Cin sa fie oare acel milionar sătmărean?

  5. Eu Răspunde

    Eu as zice sa transmita direct nr.de cont unde se poate vira “amende” ! Ce mai ,ganditiva cat la costat sa vina vedete la majoratul fiicei.Ce inseamna acea suna derizorie. Au ras si chiar sau distrat dupa plecarea “agentilor” Rusine !

  6. covid 21 Răspunde

    @Eu. Doar un singur lucru nu pricep. Adică după aplicarea amenzii treaba este ca și rezolvată? Se dau amenzi de doi ani pentru măsuri neluate și impuse unele aiurea dar nu răspândirea virusului trebuie împiedicată? Cu aia cum rămâne? Ăștia toți după o astfel de faptă ar trebui băgați la testare, carantină obligatorie și urmăriți niște zile! Să vezi tu atunci că nu mai mai astfel de lucruri!!! Așa plătesc râzând amenda și își văd de treabă! Numai tortul a costat mai mult de 500 de lei! Dar dacă numai o persoană a fost pozitivă și i-a îmbolnăvit pe restul? Nu ar fi util de știut asta?? Nuuuu! Au dat amenda și gata!😱😲😤🤯🥴🤮
    Ne facem că am combătut! Penibil rău!

    • Eu Răspunde

      @covid 21 Ai mare dreptate ,de ochi lumi ! dar cum se zice .”AU APLICAT LEGEA” ! RESTU LASA PENTRU NATURA SA-SI FACA SELECTIA! Vai de noi !

  7. covid 22 Răspunde

    asta este romanistan, si nu mai tot dati din gura ca “erau vaccinati”, unde traiti ? sub o piatra? si care sunt vaccinati se infecteaza si poate sa moara, voi nu cititi stirileoficiale?

  8. poolake Răspunde

    Mă doare la poolă de nevaccinați!
    Eu m-am vaccinat și merg la o cafea la mall, apoi urc la kfc și bag un Box 😉
    Vă țuc cu curu pe guriță!

  9. @poolake lacheul Răspunde

    @poolake. Cu această ocazie ați aflat care sunt plăcerile simple la care până acum numai tânjeau unii vaccinați. Ce plăcere pe capul lor, nu-i așa? Pot să se ghiftuiască. Deocamdată.

  10. dr vaccin Răspunde

    Din surse demne de incredere s-a aflat ca nu toate produsele care contribuie la desavarsirea unui meniu keefsi sunt manevrate doar de persoane vaccinate. Deci in concluzie nu sunt covid-kusere. Ce faci atunci?

    • poolake Răspunde

      După ce-s prăjite, crezi că mai supraviețuiește vreo gângănie pe-acolo?
      Și, după cum spuneam mai sus, sunt vaccinat!

      Dar uite, de dragul diversității, dacă o fi chiar așa cum spui, eu pot să merg și la McDonnald’s sau la Gemelli, mi-e totuna! Sunt vaccinat, pot sta liniștit să-mi savurez meniul omenește, iar câinii antivaxx pot lătra și saliva afară! Poate, dacă-s cuminți, le arunc un os!

      Alupgus antivaxxerii!!

      • dr vaccin Răspunde

        Măi @poolake! Dacă asta-i plăcerea supremă la tine să savurezi meniurile alea atunci ale tale să fie toate! Nu vreau să povestesc că faci “hepatipă”! Mai ales Gemelli când pun înapoi sosurile deja servite în castronul mare pentru următorul client. Dar “specialiștii” în sănătate umană așa procedează! Vede asta cineva cine ar trebui să vadă? NUUU! Ce știm asta noi, nu @poolake???😱😲🤮 Du-te și te ghiftuiește repejor! Sunt și eu vaccinat. Dar tot nu mă duc nici la restaurant nici la mall. Pentru ce? De ani de zile nu am fost. Noi încă suntem pe stil vechi și le facem acasă. Inclusiv pizza. Doar trebuie un cuptor bun pentru asta că restul e simplu.

        • poolake Răspunde

          Mulțumesc, am fost și voi mai merge.
          Ești o scumpă că îmi porți de grijă, dar relax, nu este cazul, nu exagerez!
          Dar sincer pică mai bine când văd cum le pică fața celor nevaccinați!

          • dr vaccin

            Până te vei trezi și tu cu fel de fel de chestii și nu mai ieși din horă. Jumate din ce se vinde nu e de fapt comestibil și multe lucruri sunt aduse din zone și în împrejurări foarte îndoielnice! Chestia cu carnea de kebab gata adusă, înfoliată și aruncată/ținută pe jos pe pardoseală e nimica față de restul! Dar cum ai zis poftă bună! Să nu cumva să crezi că ai la cine apela ln cătunul ăsta dacă ai nevoie de ceva “bungi” bune să te lecuiască. Numai la protocol le stă capul! Pretenții în schimb cu camionul!

          • Pixulescu

            De 1-2 ori pe lună merge fără stres!
            Oricum nu știi ce mănânci decât când gătești ceea ce crești, altfel …

  11. bukakke Răspunde

    Din totalul de 451 de pacienți decedați, 411 erau nevaccinați și 40 vaccinați.

    pofta mare idiotule.

    • xmen Răspunde

      Și problema e că vaccinații nici nu se mai protejează și nici nu se mai testează! Apoi te miri că sunt atâția bolnavi?

      • poolake Răspunde

        Problema ești tu, idiotule! Din cauza ta pot muri oameni!
        În cel mai rău caz, un nevaccinat din 9 poate face boala și să o transmită, pe când la nevaccinați proporția este de 9,9 din 10!!

        • xmen Răspunde

          Ești jalnic de prost. Măcar ți-ai folosi din nou nickul vechi.🤔😜
          Sau să te ajut?

        • xmen Răspunde

          @poolake. Problema ești tu boule! Faptul că ești vaccinat nu înseamnă că nu poți fi purtător! Ajunge un singur om infectat din partea ta și e gata prăpădul din nou! Și să știi că sunt vaccinat boule! Dar port masca boule! De unde ai dedus tu boule că nu aș fi vaccinat? Kretinul satului! Regulile sunt valabile la toți! Nicăieri nu spune că cei vaccinați sau cu green pas valabil nu trebuie să poarte mască! Numai azi am văzut cel puțin 10-15 persoane într-o oră fără mască! Ca să nu povestesc că am fost și la țară (Lazuri și Micula) și acolo nu se poartă deloc! Și acolo vaccinații sunt și mai puțini! Te miri că tot apar cazuri noi?

          • poolake

            @pixmen: Bă prostule, de unde chizda mă-ti ai luat că eu nu port mască și nu mă protejez? S-o plâns mă-ta că nu am folosit prezervativ sau ce poola mea ai? Ți s-au dereglat microcipurile?

    • poolake Răspunde

      @bukakke: Toți cei 40 de decedați vaccinați aveau comorbidități și oricum mureau în câteva săptămâni! Așa, măcar s-au eliberat niște paturi pentru cei mai viabili!
      Mulțumesc pentru urare, chiar am avut!
      Dar că-mi amintești așa, chiar că mi-e poftă să mai merg odată!

  12. morbid Răspunde

    pai si tu ai o comorbiditate mare patrata ce porti pe gat

  13. dr vaccin Răspunde

    @Pixulescu. E impresia ta că merge odată sau de două ori pe lună. Treaba ta. Eu am încheiat socotelilevdefinitiv cu aceste servicii. Prefer să mănânc pâine pe untură dacă nu e altceva dar tot e mai sănătos decât bomba de E-uri servit pe bani frumoși. Cum ar fi mizeriile de sosuri. Dacă s-a ajuns până acolo că inclusiv sarea e tratată cu E536 (ferocianură de potasiu) pe post de antiaglomerant??? Pentru ce, mă rog??? Sarea ca atare e conservant și stă bine merci în pământ de milioane de ani! Noi am ajuns de o vreme să ambalăm și ambalajul apoi ne mirăm că în oceane cresc deja insule mari de plastic!?!? Iar carnea de pește sau inclusiv apa potabilă e plină deja cu particule fine de microplastic? Cum le poți elimina din organism? Nicicum. Și încă nu am vorbit de estrogenul care se evacuează de la fermele de păsări în apa uzată. Apoi ne mirăm că unii băieți devin așa mai ciudați? E otravă și mai ales pentru copiii în creștere.
    Deci tu @Pixulescu poți în continuare să trăiești în realitatea ta paralelă și să crezi că merge așa mai rar și nu pățești nimic. Poftă bună!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.